TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Maria Lapiedra va deixar 'Supervivientes' perquè «guanya més fora de l'illa»

María Patiño carrega contra l'exactriu de cinema per a adults, a qui acusa de victimista

Maria Lapiedra va abandonar 'Supervivientes' perquè guanya més a Espanya | Telecinco
 

L'abandonament de Maria Lapiedra a 'Supervivientes' ha generat molta polèmica. Els seus companys de 'Sálvame' han aprofitat la decisió per carregar contra ella, considerant que l'ha pres per egoisme i per les ganes de mantenir-se en l'actualitat televisiva des d'Espanya.

 

«Vindrà esgotada», bromejava Mila Ximénez sobre el retorn de l'exactriu de cinema per a adults. «Es farà la víctima i farà ús d'unes absències per justificar que hagi pogut marxar», comentava María Patiño. Precisament, aquesta va ser qui més dur va carregar contra un dels seus blancs més habituals.

 

«Veurem una Maria Lapiedra que es justificarà», referia la periodista, sobre el retorn de l'exconcursant del 'reality'. «Ella es delecta bé en la polèmica o en el victimisme, però mai amb sinceritat», continuava, sense controlar els atacs que llançava contra la tertuliana.

María Patiño carrega contra Maria Lapiedra

A 'Sálvame', estem acostumats als continus atacs que María Patiño llança sobre Maria Lapiedra. «No espero d'ella més que llàgrimes», recriminava la presentadora de 'Socialité', que va considerar que l'estratègia de Lapiedra seria «demanar perdó per no haver donat el que s'esperava d'ella».

 

Patiño va considerar que la seva argumentació vindria reforçada per la impossibilitat de «no tenir a les persones que més vol al seu costat». Per això, ha avançat que l'exparticipant de 'Supervivientes' «no es farà responsable en absolut», tot i advertir que ella tenia la culpa del que ha passat.

 

Finalment, María Patiño va voler treure a la llum el que, per a ella, era el principal motiu perquè Maria Lapiedra abandonés el paradís hondureny. «Ella ha fet números i guanya més fora de l'illa que dins», va indicar, considerant el motiu pel qual es va retirar de l'aventura.

Maria Lapiedra tornarà amb Mark Hamilton

María Patiño augura el retorn de Maria Lapiedra i Mark Hamilton el mes de juny | cedida

 

Preguntada sobre si creia que Maria Lapiedra i Mark Hamilton reprendrien la seva relació, María Patiño va recordar que «sempre us vaig dir que el juny era la data acordada per seguir la vida com era abans». No obstant això, no va confirmar que pogués implicar tornar a la «relació de parella».

 

Tot i això, la periodista sí que es va atrevir a assegurar que tornaran a mantenir una història on hi haurà «una relació en la qual cadascú viu i fa la seva vida com vol», argumentant que, l'empresa que tenien en comú continua, fet que evidència que no han perdut el contacte.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris