Kiko Hernández dispara els nervis de María Lapiedra: «Jo t'agrado»

L'escena va provocar molts nervis entre els dos col·laboradors de 'Sálvame'

María Lapiedra asegura que mantuvo una relación extramatrimonial con Gustavo González
María Lapiedra, a 'Sálvame' | Telecinco

El triangle establert entre María Lapiedra, Kiko Hernández i Gustavo González segueix generant notícies. De fet, en un context totalment bèl·lic entre Kiko i Gustavo, el mateix Kiko ha tornat a saltar a la palestra per la publicació d'un vídeo on es trobava parlant amb María Lapiedra.  

I si bé és cert que el passat dimecres, 6 de març, sortien a la llum diversos detalls sobre la situació econòmica del 'paparazzi' —del qual Lapiedra va dir que «té molta pasta»—, ahir va sortir una nova conversa entre ambdós protagonistes on Kiko Hernández va jugar un pèl més del compte amb Lapiedra.

«Jo t'agrado»

Va ser la taxativa i sorprenent revelació de Kiko Hernández. En un moment de la declaració, Kiko va fer una revelació que va sorprendre a tothom, ja que —a jutjar per les seves paraules, l'exactriu porno hauria posat ara el seu ull en Hernández—.

Així doncs, després de 8 anys mantenint una relació en secret amb el col·laborador de 'Sálvame', Gustavo González, ara Lapiedra podria tornar a saltar a la palestra informativa gràcies a aquest revelador detall

María Lapiedra, contándole a Kiko Hernández los secretos de Gustavo González
María Lapiedra, parlant amb Gustavo González en un moment del programa de Telecinco | Mediaset

Nervis entre els dos

«I, a part, perquè jo t'agrado», va retreure-li Kiko a Lapiedra, al·legant que aquesta sentia una atracció pel controvertit i polèmic col·laborador de Telecinco.

Va ser en aquest instant quan María Lapiedra no va poder aguntar els nervis i va riure. «A que si?», va respondre el col·laborador a la taxativa afirmació de María Lapiedra. 

I així, potser per apagar l'evident moment de nerviosisme entre els dos, Lapiedra va optar per demanar discreció: «No diguis això. Que dolent ets. Tu i jo som bons amics i només fem un bon equip»


Comentaris

envia el comentari