Maria Lapiedra descarta Gustavo González com el seu defensor a 'Supervivientes'

La conversa privada que van captar entre la col·laboradora i Kiko Hernández continua donant fruits

María Lapiedra, contándole a Kiko Hernández los secretos de Gustavo González
Maria Lapiedra, explicant-li a Kiko Hernández els secrets de Gustavo González | Mediaset
 

Continuen sortin a la llum aspectes de la conversa que van mantenir Maria Lapiedra i Kiko Hernández a 'Sálvame', i que va ser captada per una càmera. La xerrada, gravada aquest dimarts, havia donat dues bombes, relacionades amb Gustavo González, a qui se li ha sumat una tercera i de grans dimensions.

Si en la primera mostra del diàleg, l'exactriu va assegurar que el seu nou xicot «té molta pasta», i en la segona, el tertulià va evidenciar un moment tens amb ella, quan Lapiedra li va dir «jo t'agrado», en la tercera la motivació de la conversa ve per l'experiència que la col·laboradora viurà a 'Supervivientes'.

Maria Lapiedra es traslladarà en les hores vinents a l'illa d'Hondures. No obstant això, la notícia té a veure amb la persona que vol que sigui el seu representant a Espanya. O millor dit, la persona que segurament no serà escollida. «No sé si em defensarà molt bé», reconeixia la tertuliana, sobre el seu xicot.

María Lapiedra i Gustavo González
María Lapiedra i Gustavo González no passen pel seu millor moment | Mediaset

«Potser la meva amiga ho fa millor», insistia l'exactriu de cinema per a adults, que dubtava de la capacitat de la seva parella per ajudar-la. D'aquesta manera, evidenciava el delicat moment que passen en l'actualitat, motivat per les nombroses picabaralles que s'han generat a partir de l'emissió de les exclusives.

Gustavo tampoc ho té clar

Si Maria Lapiedra no està molt convençuda de demanar a Gustavo González que la defensi durant la seva estada a 'Supervivientes', el paparazzi tampoc sembla massa motivat. Segons les paraules de la seva xicota, com que no es tracta d'una col·laboració pagada, Gustavo no es mostra molt partidari de participar en l'edició.

«No ho sé, em va dir que ja ho veuria», admetia la tertuliana. Les paraules provocaven les rialles al plató, on Jorge Javier Vázquez reconeixia, sobre el fotògraf, que «és el que millor informació té i el que pitjor la ven», en clara al·lusió al fet que encara no compta amb el control suficient en l'àmbit periodístic.


Comentaris

envia el comentari