Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Maria Lapiedra i Gustavo González confessen el seu desig de «tenir una nena»

La parella ha concedit la seva primera entrevista junts des que s'ha fet pública la seva relació
Imatge de María Lapiedra i Gustavo González. | Gtres

 

Maria Lapiedra i Gustavo González estan travessant per un dels millors moments de la seva relació sentimental. Després de molts anys havent d'amagar el seu amor i de l'allau de crítiques que van rebre quan es va fer públic, ara sembla que estan més enamorats que mai. Sembla que els contratemps i problemes que han hagut de viure durant els darrers mesos encara els han fet més forts i els ha unit més com a parella.

 

Així, han decidit concedir la seva primera entrevista junts en una revista del cor des que es va donar a conèixer la seva relació. Ho han fet a 'Diez Minutos', on han parlat sobre el moment que estan vivint en l'actualitat, però també han revelat alguns dels plans de futur que tenen.

 

Segons l'exconcursant de 'Supervivientes', el present està marcat en gran part la reconciliació que ha tingut amb la seva mare i el seu germà gràcies a la intervenció de Gustavo. Pel que fa al futur, com ja havien dit anteriorment, el seu principal desig és poder formar una família.

 

Casar-se i tenir una filla

En aquesta primera entrevista com a parella, tots dos han expressat que el seu desig més gran és poder casar-se i tenir una filla junts. Abans d'això, però, hauran de lluitar amb els seus passats, sobretot Gustavo, que té clar que hi ha convidats sense els quals mai podria celebrar el seu casament.

 

A més, cal recordar que, mentre l'exactriu porno ja pot passar per l'altar després de divorciar-se de Mark Hamilton fa unes setmanes, Gustavo encara no ha pogut firmar els papers de la separació amb la seva exdona.

 

La parella delebra l'aniversari de Maria Lapiedra

El passat 19 de juliol, Maria Lapiedra va celebrar el seu 34è aniversari i per primera vegada ho va poder fer al costat de Gustavo i sense amagar-se de ningú. La parella va anar a un restaurant de platja situat a la localitat de Llavaneres, a Barcelona. Allà van estar envoltats d'un grup reduït d'amics amb els quals la catalana va poder bufar les espelmes i menjar el pastís que li havia portat la seva parella. Posteriorment, Maria i Gustavo van anar a la platja per tenir una mica més d'intimitat i allà van poder brindar pel seu amor amb una mica de cava.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris