María Lapiedra i Gustavo González estarien preparant el seu casament

Ara bé, abans que res l'exactriu ha de resoldre el seu divorci amb Mark Hamilton

María Lapiedra i Gustavo González
María Lapiedra i Gustavo González en una imatge d'arxiu | Telecinco

Tot i que en un primer moment semblava que no, la relació amorosa entre María Lapiedra i Gustavo González avança per bon camí. Això, tot i les crítiques que han rebut de tots els costats, que posaven en dubte que entre els dos hi hagués realment amor. Alguns s'han atrevit, fins i tot, a assegurar que en realitat els dos interpretaven un paper, amb l'objectiu de guanyar diners als platós de televisió. 

Ara bé, sembla que tant Lapiedra com González estan cada vegada més enamorats, i és per això que algunes veus assenyalen que ja pensen a casar-se i formalitzar la seva situació.

Cal esperar al divorci de María Lapiedra i Mark Hamilton

Ara per ara, però, les coses no són tan simples. María encara ha d'arreglar els papers i divorciar-se de Mark Hamilton, el pare de les seves filles. Un obstacle que no sembla que hagi de tardar massa a solucionar, ja que la catalana, segons ha revelat 'Socialité', estaria planificant ja els detalls de la cerimònia del casament amb González. 

La cerimònia podria tenir lloc molt aviat

Alguns han anat més enllà i han assenyalat quina podria ser la data escollida per celebrar el casament. Es tracta del pròxim més de juny i, si finalment aquests rumors resulten ser certs, estaríem a les portes d'un dels casaments més mediàtics de l'any. La cerimònia que estaria preparant Lapiedra, no obstant això, seria una íntima i molt senzilla. Quan María li va donar el «sí» a Mark, en canvi, el casament va ser tot un espectacle. 

Sobre quin seria el lloc escollit per a la posterior festa, sembla que hi ha a la taula diverses opcions. Ara bé, tot fa pensar que les ciutats escollides serien Madrid i Barcelona, on viuen Gustavo i María, respectivament. 

María Lapiedra no puso aguantar las lágrimas ante María Patiño
Molt probablement María Patiño no serà una de les invitades al casament | Mediaset

Els companys de professió de Gustavo, sense invitació

Sobre el que no hi haurien dubtes seria sobre els invitats a la festa, i és que María Lapiedra té claríssim que els companys de professió de Gustavo no els vol. Així, María Patiño, Kiko Hernández o Gema Lópex es quedarien sense invitació. 

La catalana vol que en un moment tan especial estiguin tan sols aquelles persones que els hagin tractat bé des d'un principi, els que «de veritat els estimen», tal com ella mateixa va explicar durant la seva última visita al plató de 'Sálvame'. 


Comentaris

envia el comentari