rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Comença una onada de calor que s’allargarà tota la setmana

María Lapiedra ha cobrat 20.000 euros per concursar durant quatre setmanes a 'Supervivientes'

L'exactriu de cinema per a adults haurà de pagar una multa per abandonar el programa abans d'hora
María Lapiedra va abandonar 'Supervivientes' voluntàriament. | Telecinco

 

L'exactriu porno i exconcursant de 'Supervivientes', María Lapiedra, ha cobrat 20.000 euros per participar durant només quatre setmanes al programa de Telecinco, segons ha filtrat el portal 'Vanitatis'. 

 

No obstant això, cal tenir en compte que Lapiedra s'emporta aquesta quantitat de diners després de veure's obligada a pagar la sanció interposada per 'Supervivientes' per haver abandonat voluntàriament el concurs, al·legant que volia tornar a Espanya perquè trobava a faltar a les seves filles. 

  

 

 

Lapiedra haurà de pagar 12.000 euros de multa

Així doncs, si l'exactriu de cinema per a adults hagués continuat a programa, s'hauria emportat un total de 32.000 euros, tal com especifica el seu contracte. Per tant, la multa que haurà de pagar puja a 12.000 euros, una quantitat que es resta de la quantitat inicial, obtenint els 20.000 euros finals, el que suposa uns 8.000 euros per setmana. 

 

D'aquesta manera, María Lapiedra es converteix en la segona concursant en abandonar l'illa en aquesta edició de 'Supervivientes'. Tot i les expectatives que la cadena havia posat en ella, finalment no s'han acabat complint. 

 

Un cop fora de l'illa d'Honduras, on s'enregistra el concurs, Lapiedra ha continuat acudint als platós de Telecinco per explicar la seva experiència. Unes entrevistes on sempre ha tornat a passar per caixa, augmentant així els seus ingressos.

Lapiedra, destrossada en tornar a Espanya

Cal recordar que la setmana passada, Gustavo González explicava a 'Sálvame' que María Lapiedra estava «destrossada» després d'abandonar 'Supervivientes' perquè el seu marit, amb qui està en tràmits de divorci, va incomplir  el seu acord per veure a les nenes després del seu retorn.

 

Segons sembla, tots dos tenien un acord perquè María veiés a les seves filles la nit que va tornar a Espanya des d'Hondures, però Mark Hamilton no ho hauria complert i això hauria afectat molt a María.

 

 

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris