ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

María Lapiedra hauria trencat la seva relació amb Marc Amigó per aconseguir atenció mediàtica i beneficis econòmics

La seva relació amb Gustavo González no ha sigut l'únic motiu que l'ha portat a fer pública la seva ruptura
María Lapiedra hauria trencat la seva relació amb la seva parella per aconseguir major impacte econòmic. | Telecinco

 

L'escàndol mediàtic que estan protagonitzant durant les últimes setmanes Gustavo González i María Lapiedra sembla que no s'acabi. Malgrat que el paparazzi ha dit en diverses ocasions que no se sent còmode amb aquest nou focus mediàtic, les circumstàncies no li permeten allunyar-se del centre d'atenció. Tanmateix, i per acabar d'esprémer aquesta història, han aparegut noves notícies sobre el motiu pel qual es podria haver provocat la ruptura de la catalana.

 

Moltes sorpreses en pocs dies 

La polèmica va començar el passat 13 de desembre, quan el col·laborador de Telecinco va anunciar que se separava de la seva dona, després de 30 anys de relació. Això suposava l'inici d'una història que, sorprenentment, no deixa d'oferir més i sorprenents capítols, encara que tots dos col·laboradors han reiterat el seu desig de deixar de ser els protagonistes del programa.

 

Quatre dies després, el 17 del mateix mes, María Lapiedra era qui anunciava la separació amb el pare de les seves dues filles. Si el primer no indicava els motius de la seva ruptura, l'exactriu porno no dubtava a reconèixer que el final de la seva relació sentimental tenia un tercer protagonista: Gustavo González, amb qui afirmava voler començar una relació amorosa.

Proves que els evidencien

Una coincidència que feia evident que la suposada parella podria haver pactat aquests moviments per poder iniciar una aventura des de feia temps. María Lapiedra havia afirmat, en diverses ocasions, que havia mantingut una història amb el paparazzi durant més de vuit anys, en els quals ell estava casat amb la seva dona.

 

No obstant això, Gustavo González mai havia reconegut que la seva història fos real, per la qual cosa la tensió entre tots dos creixia contínuament, provocant els nervis de la filòloga catalana, qui no podia creure que no se li donés el crèdit que mereixia durant tota aquesta història.

 

Malgrat tot, el paparazzi va reconèixer que no pensava que l'anunci d'ambdues ruptures generaria tant ressò, produït en gran part per les declaracions de María. Per això, Gustavo no va dubtar a recriminar-li que hagi parlat tant, causant un gran dolor a la seva família, la qual li ha girat l'esquena després d'uns primers dies en els quals semblava que la decisió no afectaria, en gran mesura, la seva vida privada.

 

Gustavo González, enfadat amb María Lapiedra | Telecinco

 

Tot per diners 

Durant els últims dies, Gustavo González li demanava a la seva amant que si el volia, ho havia de demostrar «no fent mal a la seva família» i tancant una mica la boca. Aquesta afirmació no va agradar gens a María, qui també va recordar que té dues filles que també estan patint les conseqüències d'una ruptura molt nociva per a l'estabilitat de la seva família.

 

De fet, i segons sembla, durant les pròximes setmanes es podria efectuar la primera aparició pública de Marc Amigó, l'antiga parella de l'actriu de cinema per a adults. Els productors de ‘Deluxe’ han estat els encarregats de contactar amb ell per aconseguir una participació, la qual es preveu intensa, doncs podrien sortir a la llum molts més detalls que danyessin als protagonistes de la història. 

 

Tanmateix, ara arriba una sospita que sembla que podria aixecar moltes més crítiques. Es rumoreja que Lapiedra i Amigó no passaven per un bon moment econòmic, pel qual han començat a córrer múltiples veus que anuncien que tots dos estan utilitzant aquest escàndol familiar per treure el major benefici econòmic possible i augmentar els estalvis de la família.