IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Lapiedra, entre llàgrimes davant María Patiño: «Sempre em faltes al respecte»

La col·laboradora no va aguantar el cara a cara a 'Sálvame'

María Lapiedra no puso aguantar las lágrimas ante María Patiño
María Lapiedra no va poder aguantar les llàgrimes davant María Patiño. | Mediaset

Tot i els atacs constants, María Lapiedra va voler tornar a 'Sálvame', on va acabar passant una tarda complicada. L'exactriu porno, que els últims mesos ha protagonitzat un dels triangles amorosos més polèmics en què també estan involucrats Gustavo GonzálezMark Hamilton, va tornar a patir els atacs dels col·laboradors del programa. Tots l'acusen d'haver creat un muntatge per guanyar diners, sense importar-li el mal que li pugui fer al periodista.

Llàgrimes i nits sense dormir

La veu cantant en l'atac que va sofrir María Lapiedra la va encapçalar la seva homònima, María Patiño. La relació entre les dues està trencada des del primer dia. Lapiedra assegura que l'odia perquè està enamorada de Gustavo. Patiño afirma que el seu rebuig cap a ella és perquè està fent mal a un dels seus grans amics, una cosa que no vol consentir.

La tertuliana sabia on atacar per fer mal a la que fos actriu de cine per adults. Així doncs, no va dubtar en treure un dels temes més durs per Lapiedra: la seva mare, María García. Patiño li va preguntar si acceptaria trobar-se amb la seva progenitora a televisió i si aquesta li donaria credibilitat després de les declaracions que va fer ella.

María Patiño y María Lapiedra, cara a cara
María Patiño i María Lapiedra, cara a cara | Mediaset

«No vull discutir amb tu», li contestava Lapiedra. María Patiño insistia amb les seves preguntes, encara que no aconseguiria una resposta vàlida: «No vull contestar, perquè sempre em faltes al respecte». No obstant això, la barrera de la parella de Gustavo semblava anar-se trencant-se en trossos, el que es va traduir en les llàgrimes que li van brollar dels ulls, que evidenciaven la seva caiguda davant la pressió.

Tot i la plorera de l'entrevistada, Patiño no va parar i li va recriminar que «mai creguis el que dic». També va afegir que fins i tot té problemes per dormir per culpa d'ella. «Passo la nit pensant en tot el mal que fas». Una mostra més que deixa clar que la col·laboradora ha guanyat, de moment, la partida a la convidada.

 

Patiño ho nega tot

María Patiño no va caure en el joc victimista de María Lapiedra i va assegurar no haver-li faltat mai al respecte. De la mateixa manera, va reconèixer haver-li recriminat que mentia en algunes ocasions, encara que matisant que ho feia «en certs aspectes». D'aquesta manera, la televisiva es va mostrar sòlida i contundent, deixant en evidència les febleses de l'exactriu de cinema per a adults.


Comentaris

envia el comentari