URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

María Lapiedra podria posar punt final a la seva relació amb Gustavo González

Han sortit a la llum diversos afers amorosos del periodista

Imagen de archivo de María y Gustavo.
Imatge d'arxiu de María Lapiedra i Gustavo González. | Mediaset

Fa setmanes que María Lapiedra i Gustavo González asseguren no estan passant un bon moment com a parella. I és que, pel que sembla, la seva relació torna a estar al punt de mira, després que hagin sortit a la llum diversos afers amorosos del periodista durant els últims anys. Unes amants que haurien coincidit en el temps amb Lapiedra. 

Tot i que, la parella sempre havia fet front a les acusacions i rumors que sortien a la llum, des del passat dijous, 1 de març, sembla que la paciència de Lapiedra i Gustavo està més saturada que mai.

Durant una trucada telefònica al programa de Telecinco, 'Sálvame', Gustavo González va desmentir la teoria de María Lapiedra sobre el fer que l'exdona del periodista es troba al darrere d'un suposat afer amorós amb una bona amiga del matrimoni. 

María Lapiedra durante una entrevista en 'Cazamariposas'
Imatge d'arxiu de María Lapiedra durant una entrevista al programa 'Cazamariposas'.   | Divinity

 

«Si m'assabento que m'has mentit, tallaré amb tu»

Lapiedra no es va acabar de creure les paraules de Gustavo. Així que, durant una pausa publicitària, va aprofitar per trucar al periodista, perquè aquest li digués tota la veritat. I és que, malgrat que ella es mostra confiada entre les càmeres, gràcies al col·laborador del programa Kiko Hernández, el qual va gravar d'amagat la conversa, s'ha pogut descobrir que la relació no és tan bonica com ho fan veure. 

Entre llàgrimes, María deia per telèfon a Gustavo: «Jo t'he explicat amb tots els que he estat durant aquests vuit anys i vull que tu també siguis sincer. Si m'assabento que m'has mentit, tallaré amb tu, perquè estic cansada de tantes mentides».

L'ultimàtum de Lapiedra

D'aquesta manera, María Lapiedra donava un ultimàtum a Gonzalo, qui té l'última oportunitat per explicar-li tota la veritat a l'exactriu porno. Tanmateix, Lapiedra ha volgut aclarir que no li molesta que hagi mantingut diverses relacions al mateix temps quan eren amants, però sí que li molesta que la menteixi. 


Comentaris

envia el comentari