YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María Lapiedra queda fora de 'Supervivientes'

Tot i que ja havia comunicat a tot el seu entorn que viatjaria a Hondures, finalment el programa de Mediaset ha decidit no comptar amb ella

María Lapiedra ha quedat fora de 'Supervivientes' | Cedida

María Lapiedra estava molt il·lusionada en participar a 'Supervivientes', i tot i passar molts mesos preparant-se ha quedado finalment fora del programa de Mediaset. Segons informa 'EsDiario', quan Lapiedra va rebre la notícia es va posar a plorar, ja que no entenia la decisió dels responsables del concurs. Estava convençuda de viatjar a Honduras perquè considera que té qualitats com una bona presència mediàtica, bellesa, un físic espectacular i un munt de seguidors, a més del suport de 'Cazamariposas'.

Sens dubte un cop fort per a Lapiedra, ja que ja havia anunciat al seu entorn que hi seria i l'any passat també es va quedar a las portes de participar, havent-se de conformar en ocupar un lloc de reserva, sense que finalment fes falta que cobrís alguna baixa d'última hora. De fet, estava tan il·lusionada que no es va obssessionar amb els diners a rebre, ja que demanava 4.000 euros a la setmana, una xifra baixa comparada amb la d'altres participants.


Comentaris

envia el comentari