IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

María Lapiedra regala un tatuatge a Gustavo González pel seu aniversari

El col·laborador es va tatuar, sense saber-ho, els llavis de la seva parella

María Lapiedra i Gustavo González
María Lapiedra i Gustavo González van revelar el regal a 'Sábado Deluxe' | Instagram 

Sembla que cada cop la relació entre María Lapiedra i Gustavo González està més consolidada. Per aquest motiu, i com a demostració del seu amor, María va voler fer un regal sorpresa a la seva parella pel seu aniversari, un tatuatge a cegues.

En el plató de 'Sábado Deluxe', Gustavo va descobrir, al mateix temps que els espectadors i els col·laboradors, el seu nou tatuatge: «El procés és el següent: primer, veiem el tatuatge, o sigui destapa'l tu, i a veure si li agrada, i ens expliques perquè has escollit aquest dibuix...», va comentar la presentadora del programa María Patiño. 

María ha regalat una imatge dels seus llavis a Gustavo «per tota la vida»

María Lapiedra va anar desvelant el misteri a poc a poc, traient les gases que envoltaven el braç del seu xicot. «És per tota la vida», responia Lapiedra a les exclamacions de Patiño sobre si era un tatuatge permanent. Altres col·laboradors es van mostrar sorpresos per la mida del dibuix però Gustavo va confirmar que no l'importava que ocupés gairebé tot el seu avantbraç. 

María Lapiedra
María Lapiedra va voler que Gustavo tingués un record d'ella per sempre  | Instagram 

 

«Són els meus llavis, perquè així sempre portarà els meus llavis amb ell», va explicar María, observant l'ampli somriure de Gustavo i entre les bromes d'algun dels col·laboradors sobre si eren els llavis superiors o inferiors. El dubte va quedar resolt amb un vídeo on es podia veure l'exactriu porno besant un paper i impregnant-lo amb pintallavis. 

L'escena romàntica va continuar amb la parella agafada de les mans mentre sonava de fons una tendra música de violins. L'equip del programa va preguntar als enamorats que eren les imatges que acompanyaven al motiu principal del tatuatge i tots dos van respondre a la vegada que eren unes flors.  

Gustavo va parlar del seu nou tatuatge

El periodista es va mostrar molt feliç amb el seu nou dibuix a la pell i va explicar que estava encantat amb l'elecció de María perquè: «Ella sabia que em volia tatuar els seus llavis. De fet, l'altre dia li volia donar una sorpresa i vaig estar mirant el seu compte d'Instagram perquè no li havia de dir, escolta, fes un petó a un paper i me'l tatuo».  


Comentaris

envia el comentari