URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Maria Lapiedra planta 'Sálvame' i abandona una connexió en directe

Els seus companys van criticar l'actuació de la col·laboradora

María Lapiedra
María Lapiedra abandona una connexió en directe a 'Sálvame' | Mediaset

Maria Lapiedra ha tornat a tenir una tarda moguda a 'Sálvame'. La col·laboradora estava realitzant una connexió en directe des de casa, quan en un moment donat va començar a posar-se nerviosa, fins al punt de deixar plantats a l'equip de producció que l'acompanyava al domicili.

La imatge sorprenia tothom i el plató de 'Sálvame' es quedava de pedra. Jorge Javier Vázquez assegurava que la tertuliana va pactar sortir en viu fins a les 18.30 hores, mentre que ella afirmava que l'acord arribava a les 17.55. Per això, la connexió, que s'esperava de 45 minuts, va ser més curta del que tots esperaven.

A casa i amb les seves filles

Els companys de 'Sálvame' observaven incrèduls l'escena i no comprenien, en un primer moment, per què Maria Lapiedra no era al plató. No obstant això, el dubte es va resoldre en confirmar-se que la tertuliana volia passar les seves últimes hores, abans de viatjar a l'illa, acompanyada de les seves filles.

L'exactriu porno es traslladarà demà a l'escenari natural de 'Supervivientes', de manera que va prioritzar estar amb les seves nenes. No obstant això, a causa de la polèmica que l'envolta amb Gustavo González i Kiko Hernández com a actors secundaris, la col·laboradora es va veure obligada a atendre les càmeres.

María Lapiedra, contándole a Kiko Hernández los secretos de Gustavo González
Maria Lapiedra, explicant-li a Kiko Hernández els secrets de Gustavo González | Mediaset

Sembla que el moment televisiu no tan sols la incomodava a ella, sinó que el seu exmarit, Mark Hamilton, tampoc estava d'acord amb l'enregistrament. El pare de les petites no va aprovar que les càmeres arribessin al mateix lloc en el qual es troben les seves filles, de manera que va pressionar a Maria perquè marxessin com més aviat millor.

En conclusió, sembla que la pressió exercida per la seva pròxima participació a 'Supervivientes', la superació del temps acordat amb 'Sálvame' i els nervis que li generava Mark Hamilton van provocar que Maria Lapiedra fes un gest d'allò més lleig que, sens dubte, serà recordat a Telecinco.


Comentaris

envia el comentari