rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Lapiedra sorprèn i pregunta a Gustavo González si es vol casar amb ella

Si bé en un principi el col·laborador de 'Sálvame' no va voler contestar, finalment va dir que «ja ho veurem»
María Lapiedra després de la resposta de Gustavo a la pregunta «Et vols casar amb mi?» | Telecinco

 

La nit de dissabte passat, la que podríem dir que s'ha convertit en la parella més mediàtica del moment ha tornat a convertir-se en la protagonista indiscutible dels platós de Telecinco. Gustavo González i María Lapiedra ja ni tan sols s'amaguen de les càmeres, i han pogut ser fotografiats enmig del carrer i en diversos actes públics. Ara, a més, fins i tot acudeixen junts als programes de televisió. 

 

Aquest cop, però, el col·laborador de 'Sálvame' i l'exactriu porno han fet acte de presència a 'Sábado Deluxe' per fer front a una de les seves entrevistes més íntimes en un plató de televisió. El més curiós és que era la mateixa Lapiedra l'entrevistadora, i per tant l'encarregada de llançar les preguntes a Gustavo. 

Lapiedra s'ha emportat una gran decepció

El col·laborador no ha tingut cap altra opció que contestar totes i cada una de les preguntes de Lapiedra, tot i que algunes eren molt comprometedores. De fet, durant aquesta comentada entrevista l'exactriu ha aprofitat per llançar una de les preguntes més contundents que tenia. 

 

«Et vols casar amb mi?», li ha preguntat María al paparazzi, tot i que s'ha emportat una gran decepció, davant de tot el país. «Estem els dos en un procés de divorci molt complicat, i no li contestaré també per la gent que està a l'altre costat. Això ja t'ho contestaré en privat», van ser les esquives paraules de Gustavo. 

 

Naturalment, aquesta no era la resposta que s'esperava Lapiedra, que va canviar ràpidament la seva expressió, mostrant un gran disgust. A més, no es va tractar tan sols de la resposta en si, sinó que després, davant les insistències de Jorge Javier Vázquez i María Patiño, Gustavo va dir que «ja ho veurem». Pot ser que, en un futur no tan llunyà, podem estar parlant d'un nou i mediàtic casament. 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris