ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

María Lapiedra traeix Gustavo González i parla de l'exdona del paparazzi a 'Supervivientes'

La concursant apareix conversant molt animada amb Mesilla i Isabel, dues de les seves companyes

Imagen de María Lapiedra y Gustavo González.
Imatge de María Lapiedra i Gustavo González. | Telecinco

María Lapiedra és una de les grans protagonistes de la nova edició de 'Supervivientes'la concursant ha traït Gustavo González, així com ja va desvelar Kiko Hernández.

  

El col·laborador va indicar que hi havia unes imatges inèdites en què apareixia l'exactriu trencant la promesa que tenia amb el periodista, la qual havien acordat abans que ella marxés a Honduras. En l'emissió del reality d'aquest dimarts, 20 de març, s'ha pogut comprovar tot. La concursant apareix conversant molt animada amb Mesilla i Isabel, dues de les seves companyes que formen part de l'equip que està al costat «civilitzat».

Imagen de María Lapiedra en 'Supervivientes'.

 

María parla més del compte

Totes tres estaven a la riba del mar quan Lapiedra va començar a parlar de la seva relació amb Gustavo i, fins i tot, van parlar de l'exdona del paparazzi, un tema sobre el qual havien acordat no dir res. No obstant això, sembla que no ho ha pogut evitar i els ha acabat explicant més del compte.


Entre els secrets desvelats, va parlar de quan ambdós es trobaven a Madrid i el paparazzi enganyava a Toñi dient-li que havia de marxar per motius laborals. A més, va explicar que quan la seva exparella li va preguntar si tenia un romanç amb una altra persona, ell li va negar rotundament. Tanmateix, Toñi va acabar descobrint tot, encara que feia veure que no passava res i guardava silenci.

En relació a això, la col·laboradora de 'Sálvame' ha posat en dubte que l'exparella de Gustavo no fos conscient de la infidelitat del seu espòs durant tant de temps. «El teu marit t'ha enganyat vuit anys i no t'assabentes? Això és inviable», remarcava irònicament. Així doncs, no li resultava creïble que en tot aquest temps Toñi no hagués descobert res.

Independentment d'això, el que segurament molestarà més a Gustavo és que hagi tornat a parlar de la seva família, ja que és el que anteriorment ha desequilibrat la parella.

Imagen de María Lapiedra en 'Supervivientes' hablando en la orilla del mar.

Comentaris

envia el comentari