IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Lapiedra es trasllada a Madrid per compartir casa amb Gustavo González

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ van fer oficial la seva relació fa un temps

Imagen de María Lapiedra y Gustavo González.
Imatge de María Lapiedra i Gustavo González. | Socialité

La història entre María Lapiedra i Gustavo González segueix, els dos col·laboradors de 'Sálvame' no deixen de protagonitzar nous episodis. Ara sembla que, després d'una època prou agitada, la relació entre els dos es consolida. Una de les evidències que ho demostren és per exemple els seus plans futurs en relació al lloc on viuran.

De moment Mark Hamilton, exparella de María, ja ha deixat la casa que tots dos compartien, tot i això cal aclarir que la casa encara és dels dos. Segons ha explicat Lapiedra, la cosa serà així fins que acabi de pagar el que li queda a la seva exparella.

María Lapiedra ha volgut deixar clar que els dies que tingui per passar amb les seves filles es traslladarà a Barcelona. La resta del temps la passarà a Madrid, on ja comparteix pis amb Gustavo, encara que no és la residència definitiva a la que esperen viure. Ara mateix busquen alguna casa millor per viure junts.

Moments durs per Gustavo i la seva família

Segons María Lapiedra, Gustavo ha plorat en més d'una ocasió per la situació que està vivint amb la seva família, principalment amb els seus fills. La relació entre Gustavo i la seva ex no és la millor i per tant, la situació amb els seus fills és difícil, cosa que espera que es pugui arreglar. Lapiedra no perd l'esperança i afegeix que en un futur seran «una família unida».

Imagen de archivo de Gustavo González.
Gustavo González. | Cedida

 

Les acusacions de Hamilton

Mark Hamilton, ex de María Lapiedra, ha criticat la parella en més d'una ocasió per estar fent un muntatge. Va esclatar dient això quan es va començar a plantejar la possibilitat que Gustavo fos el pare de les seves filles.

La polèmica es va originar en ‘Sálvame’ i la tensió va anar en augment, amb insults inclosos, fins que finalment Gustavo va aclarir la situació: «Tinc quatre fills i no hi ha possibilitat que tingui dues més».

Mark Hamilton y María Lapiedra.
Mark Hamilton i María Lapiedra. | Telecinco

Comentaris

envia el comentari