María Lapiedra trenca el seu matrimoni i s'escapa amb Gustavo González

La parella començarà una relació després de vuit anys mantenint-se en secret

 

María Lapiedra es separa de Mark Hamilton| Telecinco

 

Aquesta setmana, una bomba les televisions espanyoles. El paparazzi, Gustavo González, anunciava el seu divorci amb la seva dona, després d'haver compartit el matrimoni durant els últims 30 anys. Aquesta notícia ha creat un fort ressò mediàtic, el qual es va multiplicar amb la declaració d’ahir de María Lapiedra, qui també anunciava la seva separació amb Mark Hamilton.

Eren molts els rumors que apuntaven que la ruptura del paparazzi era a causa de la intermediació de la col·laboradora televisiva. Ahir, a ‘Sábado Deluxe’, es va confirmar aquesta hipòtesi, després que la mateixa Lapiedra confessés haver mantingut relacions amb Gustavo durant vuit anys i planejar començar una relació amb ell.

 

D’aquesta manera, l’actriu de cinema per adults acceptava que Mark Hamilton li havia anunciat que marxaria de casa, el que Lapiedra va comprendre, acceptant que «Jo hagués fet el mateix». D’altra banda, ha reconegut que el presentador de Telecinco li va confessar que «vol estar amb mi». D’aquesta manera, Lapiedra apuntava que iniciaria la relació, que havia estat en secret durant vuit anys, de manera formal.

Molta més passió

Assegurant que durant tot el seu matrimoni havia estat enamorada del seu marit, Lapiedra acceptava que els amors entre ambdues persones era diferent. «No té res a veure un amb l'altre. L'amor de Gustavo és més passional, més carnal. Amb Mark és més familiar», detallava, fent referència a la diferència entre les relacions que havia gaudit amb cadascun d'ells.

 

En aquest sentit, va detallar que les relacions també es diferenciaven en el sexe. «Amb Gustavo hem arribat a tenir fins a vuit relacions sexuals en un dia», explicava Lapiedra, detallant que és molt diferent viure una relació estable i una esporàdica: «Una cosa és viure amb algú i l'altra és veure'l a vegades». En aquests moments, es troba en l'inici de començar una nova etapa en la seva vida sentimental.