Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'

María Patiño celebra el seu aniversari amb biquini i llançant una reflexió especial

La presentadora se'n va de vacances per celebrar el seu aniversari

María Patiño està gaudint del seu estiu a la platja després de la cancel·lació de 'Sálvame' i 'Deluxe', i de gravar el nou reality de Netflix amb altres col·laboradors del programa de Telecinco.

La presentadora ha donat per finalitzada la temporada a 'Socialité' i s'ha pres uns dies a Fuerteventura, l'illa paradisíaca on Patiño té de lloguer una casa per 1.500 euros setmanals. Quasi res. 

Les dures crítiques a la seva imatge

En els darrers dies María Patiño ha omplert el seu Instagram d'imatges a la platja. La primera, sobre la sorra, una fotografia que el seu excompany de 'Sálvame'; Diego Arrabal, va criticar durament al canal de Youtube.

Però aquesta no és l'única imatge criticada, ja que la presentadora de 'Socialité', que assegurava no agradar-li les fotos posades, sortia en una foto fent això mateix i amb un intens bru força qüestionable.

María Patiño celebra el seu aniversari

L'agost és el mes dels llegeixo, i què millor que celebrar-ho a Instagram? El 15 d'agost passat, la presentadora del 'Socialité' va celebrar els seus 52 anys.

Una edat que el senti fenomenal, ja que María Patiño té un cos envejable i el llueix cada cop que té l'oportunitat. "Deixa'm seguir complint anys, per seguir donant-te tot el que tinc. No et fas gran, et fas millor" , escriu a la seva publicació.

Una imatge que molts dels seus excompanys de 'Sálvame', com Omar Suárez o Verónica Dulanto, van celebrar amb molta alegria. "T'estimo moltíssim", comentava Belén Esteban.

Patiño torna al setembre a Telecinco

En la seva última entrevista, María Patiño va assegurar que segueix treballant per a Mediaset España "sense res a retreure'ls". A banda d' Antonio Montero i Carmen Borrego , la presentadora de 'Socialité' és de les úniques col·laboradores de 'Sávame' que encara tenen un programa propi a Telecinco .