Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño admet entre llàgrimes que s'ha quedat sense feina: «Quina pena»

Patiño s'acomiada de l'audiència

María Patiño s'ha convertit en el recanvi perfecte de Jorge Javier Vázquez. Quan el badaloní s'absenta de Sálvame o del Deluxe, ella s'encarrega d'ocupar el seu lloc. I la veritat, ho fa encantada, assumint perfectament el paper de reserva.

Durant les darreres setmanes s'havia posat al capdavant del programa nocturn dels divendres. Però la joia li ha durat molt poc. I és que, fa uns dies, revelava que s'acomiadava del Deluxe.

Era habitual que Patiño conduís aquest espai durant el mes d'agost. Mentre que els altres es trobaven de vacances, ella intentava aprofitar la seva oportunitat per anar guanyant-se un forat a la cadena. Així, amb el temps va comprovar que tants sacrificis valdrien la pena.

▶️ Vídeo del dia

Sí, perquè temps després els directius de la cadena acabarien confiant en ella per a la presentació de Socialité. Un format que ja s'ha consolidat en la programació dels caps de setmana amb uns índexs d'audiència força acceptables.

Aquest estiu, la periodista ha comprovat com tampoc es deslliurava de la revolució que ha emprès Vasile i els responsables de Mediaset. Fa unes setmanes suprimien de la graella Viva la vida, substituint-ho per Ya es verano. El programa de Ana Rosa, per la seva banda, modificava el seu nom per El programa del verano, mentre Sálvame allargava el seu horari després de la cancel·lació de Ya son las ocho.

María Patiño molt seriosa
María Patiño ja no presentarà el Deluxe durant l'agost | Telecinco

En general, durant aquesta època de l'any les cadenes aprofiten per fer canvis i organitzar la temporada següent. Però el que no comptaven els espectadors és que decidissin prescindir dels serveis de la presentadora. En realitat, el canal decideix concedir uns dies de vacances al Deluxe.

A diferència de Viva la vida, sí que tenen garantit el seu retorn. I tot això perquè durant el període estival disminueix molt el consum de televisió, i els temes escassegen, doncs consideren que és una bona idea concedir-li un respir.

María Patiño, per tant, es queda sense un dels projectes en què s'havia implicat més. Encara que fos com a substituta de Jorge Javier, sabia que era una oportunitat molt bona per a la seva carrera. A més a més, durant un temps havia deixat de banda el paper de col·laboradora per centrar-se en la conducció del format.

«Ai, quina pena més gran», assenyalava la periodista divendres passat mentre parlava amb Mónica Hoyos. Va continuar dient que «ens abraçarem virtualment aquesta nit quan ens fiquem al llit». Així mateix, s'acomiadava de l'audiència amb un «molt bona nit, ens veiem en dues setmanes».

De fons se sentia Belén Rodríguez, que va afegir «que marxem». Així les coses, ja hi havia ganes de prendre's unes vacances després d'un any molt intens carregat de notícies.

María Patiño tornarà ben aviat

María Patiño s'acomiadava del Deluxe, però abans del que pensa possiblement haurà de tornar. Només durant un parell de setmanes s'absentaran de la programació, i després tornaran amb els espectadors el divendres 26 d'agost.

«Fins aquí el programa d'avui. El Deluxe se'n va de vacances, però en dues setmanes estem de tornada i estarem a punt. Sigueu feliços», informaven des del compte oficial de l'espai.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
Durant aquests dies Adela González i Patiño han presentat Sálvame | Telecinco

A més, el més probable és que per a l'últim divendres d'agost Jorge Javier Vázquez encara no s'hagi reincorporat al seu lloc de treball. Una cosa que provocaria que la seva substituta hagués d'assumir novament les regnes del format o que s'optés per un altre presentador.

En qualsevol cas, María Patiño sempre està disponible. S'ha convertit en una peça imprescindible a Telecinco, on se la pot veure en les dues versions de Sálvame, però també els caps de setmana al seu programa Socialité.