María Patiño confessa els pitjors moments de la seva vida: el seu trastorn alimentari i la mort dels seus pares

Diu que tot el dolor que ha viscut l’ha ajudat a enfrontar el present

María Patiño en 'Socialité'
María Patiño a 'Socialité' | Telecinco
 

María Patiño és un personatge públic que ja fa quinze anys que està present al món de la televisió. Malgrat la fama que això li ha atorgat, la presentadora compta amb una vida com la de qualsevol mortal, plena de bons i mals moments.

Ara, ha concedit una entrevista a la revista ‘Semana’ on es confessa sobre els dos pitjors moments de la seva vida: en primer lloc, sobre la mort dels seus pares, que va suposar un dels cops més durs en tota la vida de la periodista; i en segon lloc, el gran i costós episodi del trastorn alimentari que va patir fa uns anys.

El trastorn alimentari i les crítiques rebudes

Un d’aquests pitjors moments en la vida de Patiño, el del trastorn alimentari que ella mateixa va decidir confessar, va tenir lloc fa ja diversos anys, i va portar diferents conseqüències. A banda dels problemes associats al mateix trastorn, la presentadora va haver d’enfrontar crítiques molt dures i ho va passar realment malament.

Afortunadament, ara com ara Patiño ja està totalment recuperada i porta una vida sana i vinculada a l’esport, però el record d’aquells durs moments la perseguirà durant molt temps. «En aquell moment es va percebre com un afany de protagonisme per la meva part, en un moment en què era una col·laboradora que no tenia notorietat i que parlava per primera vegada d’un tema personal», recorda la presentadora.

«Aquell dia vaig aprendre que allò que veritablement m’importa i allò que realment em fa mal, no ho comparteixo si no és en un context justificat», diu Patiño, que confessa que la falta d’empatia de la gent la va fer escarmentar i en va aprendre molt bé la lliçó.

El fort cop de la mort dels seus pares

Un altre moment destacable pel que fa a la seva duresa va ser la mort dels pares de la presentadora. Així i tot, Patiño assegura que un aspecte fonamental per poder-ho portar de la millor manera possible va ser la seva particular visió de la mort.

María Patiño
María Patiño | Telecinco
 

 

«Per mi, la mort és una lliçó de vida. Alguns ho interpreten des del punt de vista religiós, i jo, a banda de ser creient, me n’he adonat que ho he viscut d’aquesta manera, encara que em costi parlar del tema», diu la presentadora mostrant-nos el seu interior.

A més a més, Patiño ha volgut explicar en quins aspectes li han resultat útils les experiències tan doloroses que ha viscut. I és que «a partir del meu trastorn alimentari vaig aprendre a dominar la meva ment, per tant fins i tot de tot el dolent que vaig viure en el passat m’ha donat eines per afrontar el futur», afirma la conductora de ‘Socialité’.


Comentaris

envia el comentari