Els fans de María Patiño es mobilitzen després del que han vist: «Ens preocupes»

Els seus seguidors s'han mostrat preocupats per la seva salut

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño preocupa els seus fans amb la seva última fotografia | Telecinco

Des de fa mesos sembla que María Patiño està travessant una ratxa complicada. Així es va descobrir a l'octubre quan va tenir una forta discussió amb el seu amic Jorge Javier Vázquez.

I sembla que aquest moment gens positiu li està passant factura a l'àmbit físic. Tant és així que d'això s'han adonat els seus fans i han mostrat de manera ràpida i contundent la seva preocupació per la col·laboradora de 'Sálvame'. En concret, han reaccionat d'aquesta forma després de veure l'última foto que aquella ha pujat a les seves xarxes socials.

La foto que ha despertat el temor entre els seus fans

María Patiño comparteix en Instagram moltes fotografies, gairebé com si d'una influencer es tractés. I precisament per això ha pujat al seu compte una instantània on surt fent publicitat d'un te d'una marca molt coneguda. Una beguda aquesta que suposadament ajuda a activar el metabolisme i propiciar que el cos cremi greixos durant més temps.

En concret, en aquesta imatge, la presentadora de 'Socialité' apareix somrient prenent aquell mentre està tombada en el sofà i lluint una samarreta de tirants. Una imatge que ha cridat l'atenció dels qui la segueixen pel seu aspecte físic, concretament per la seva primesa.

Els temors dels incondicionals de María Patiño

És cert que l'esmentada publicació de María ha generat més de 4.000 'm'agrada'. No obstant això, no és menys cert que també ha donat lloc al fet que molts dels seus fans s'alarmin en veure-la. Sí, perquè consideren que està massa prima i que la situació que travessa, especialment sembla ser que estrès, s'està notant en el seu aspecte.

Precisament per aquest motiu no han dubtat a mobilitzar-se i a intentar fer-li veure a Patiño que ha de prendre mesures sobre aquest tema. En concret, entre els missatges més significatius sobre aquest tema destaquen alguns com ara aquests:

«María, estàs primíssima i no estàs maca. Preocupa't dels teus nervis i els teus tics, deixa el pèl, menja un bon bullit, alimenta't bé. Gaudeix menjant sa i de tot i estaràs millor».
«Sembles l'esperit de la llaminadura».
«Mare meva, estàs obsessionada i acomplexada amb l'estètica i la primesa».
«Si això és per a perdre pes, tu no estàs per a perdre molt».
«Patiño, hauràs de passar pel mateix lloc dues o tres vegades perquè se't vegi».

Amb aquests i altres missatges hi ha seguidors que li han deixat palès que està massa prima i que ha de començar a controlar aquesta qüestió. És més, fins i tot hi ha algun que no ha dubtat a dir-li a la presentadora de Telecinco que els té preocupats per la seva imatge.

No obstant això, de moment, ella no ha volgut contestar ni comentar cap d'aquests citats missatges. Ni tan sols els que han estat més durs i han fregat ja la mala educació.

La imatge de María Patiño, objecte de polèmica

Aquesta fotografia i la polèmica entorn d'ella ve a deixar patent alguna cosa que hem anat veient en aquests últims mesos. Què? Que la imatge de la col·laboradora de 'Sálvame' genera sempre controvèrsia.

Bona mostra d'això és que aquests dies ha estat criticada durament en xarxes socials pel seu estilisme. No obstant això, tampoc cal passar per alt que fins i tot també han estat objectiu de les crítiques alguns dels retocs estètics que s'ha fet. En concret, entre altres coses, no ha dubtat a injectar-se bòtox en el rostre així com vitamines.

Malgrat tot, María Patiño fa cas omís als comentaris en contra pel seu físic. Ella està encantada amb aquests petits 'arranjaments' que s'ha fet i també amb l'aspecte que té. I és que, segons diferents mitjans mantenen, la seva primesa no es deu a les preocupacions, és el resultat que ara practica molt esport. Sigui com sigui, els seus fans estan en alerta per la seva salut.


Comentaris

envia el comentari