María Patiño es venja de María José Campanario a 'Socialité'

La presentadora ha aprofitat la notícia sobre l'ingrés de l'odontòloga per carregar en contra seu

María Patiño mentre informava de l'estat de María José Campanario a 'Socialité' | Telecinco

L'ingrés de María José Campanario en un hospital psiquiàtric s'ha convertit en una notícia molt mediàtica, i María Patiño n'ha volgut treure profit. Una venjança que l'ha degut rebre com una gerra d'aigua freda perquè, a més, fa pocs dies ha sortit a la llum que la periodista haurà d'abonar a l'odontòloga 50.000 euros per un delicte d'injúries, calúmnies i contra l'honor, una sentència que totes dues han recorregut. La presentadora de 'Socialité' ha volgut dedicar més de 30 minuts del seu programa a aquesta qüestió.

«És la notícia de la setmana. María José Campanario des de dilluns a la tarda que està ingressada en un hospital psiquiàtric.» Així arrencava Patiño el programa de la tarda de dissabte, advertint que les actuals informacions que hi ha sobre aquest tema són contradictòries. I mentre uns continuen afirmant que la dona de Jesulín està hospitalitzada, ella mateixa va confirmar en un Snapchat, que va publicar en exclusiva a 'La mañana' de La 1, que ja es trobava bé i ja era a casa.

Malgrat les incoherències, Patiño no s'ha tallat ni un pèl i ha deixat anar comentaris molt inquietants: «Estat alarmant», «secretisme absolut» i fins i tot ha subratllat que María José estaria en un lloc privilegiat on es tracten «malalties greus com la depressió aguda, les addiccions o l'esquizofrènia». A més, ha explicat que la dona de Jesulín hauria enviat unes notes de veu a fonts pròximes al canal televisiu en què explica que el dolor que sent és insuportable i que és causat per la fibromiàlgia. A més, ha revelat que només dorm tres hores al dia. 


Comentaris

envia el comentari