ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Maria Patiño rep una emotiva felicitació d'aniversari de Belén Esteban

La de San Blas va enviar un missatge molt dolç a la que és una de les seves millors amigues

María Patiño y Belén Esteban, colaboradoras de Telecinco.
María Patiño i Belén Esteban, a 'Sálvame'   | Telecinco

Moltes són les persones que van felicitar a Maria Patiño pel seu aniversari, però és, sens dubte, Belén Esteban qui ha fet la felicitació que més ha sorprès la premsa del cor. La col·laboradora de Telecinco va fer ús del seu compte d'Instagram per dedicar unes paraules molt entranyables a la seva companya de programa. 

La conductora de 'Socialité' i 'Sábado Deluxe', durant el període estival, va complir 47 anys el 15 d'agost, i Belén, tot i que estan separades aquests dies vacacionals, va voler recordar-li el fort sentiment d'amistat que les uneix.   

La felicitació de Belén Esteban a María Patiño

La de San Blas va felicitar a Maria Patiño a través d'Instagram, ja que aquests últims dies ha estat de viatge amb la seva parella Marcos a Nova York, on han gaudit d'uns dies de descans junts. 

«Aquesta dona és María Patiño, periodista, presentadora i col·laboradora de televisió però sobretot amiga dels seus amics entre els quals jo em trobo, avui és el teu aniversari, vull que sàpigues que per mi ets LLEIAL i sempre em dius el que penses encara que no m'agradi, per a mi això és ser una AMIGA de veritat, gràcies per tot i per poder sempre CONFIAR en tu i mai DEFRAUDAR-ME. Gràcies per TOT», era el missatge de felicitació que Belén va compartir amb els seus 473.000 seguidors, conjuntament amb una foto de la periodista. 

L'amistat entre les col·laboradores de Telecinco

Belén Esteban no va dubtar en ressaltar, escrivint-les en majúscules, algunes paraules del seu missatge. Segons s'intueix a les seves paraules, sembla que María Patiño s'ha convertit en una persona imprescindible a la vida de l'ex de Jesulín, i que representa per a ella el veritable significat de la paraula amistat. 

I és que són nombroses les ocasions en què la 'princesa del poble' ha elogiat a la presentadora de Socialité. La lleialtat i fidelitat que aquesta li va mostrar durant tots els mesos de conflictes judicials amb Toño Sanchís són dues de les coses que la madrilenya més valora de Patiño. 

María, segons han comentat elles mateixes, va ser un dels suports més importants de Belén durant aquests durs moments i, tot i que li va explicar amb detalls els seus negocis i la seva decepció amb Sanchís, aquesta mai va filtrar cap tipus d'informació al respecte.


Comentaris

envia el comentari