URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Maria Patiño posa per primer cop amb el seu fill Julio

La col·laboradora de 'Sálvame' va ser fotografiada mentre celebrava el seu aniversari en família a Biarritz

Imatge d'arxiu de Maria Patiño
Imatge d'arxiu de Maria Patiño | Cedida

La revista 'Semana' publica en el seu últim número una gran exclusiva, les primeres imatges de Julio, el fill de María Patiño. Fins ara havia estat impossible per a la premsa del cor obtenir alguna fotografia del jove, que sempre havia estat allunyat dels mitjans.  

El noi de 18 anys es trobava a França amb la seva mare i la parella d'aquesta, l'actor Ricardo Rodríguez. Tots tres van celebrar l'aniversari de la periodista, que el 15 d'agost va complir 47 anys. 

María Patiño havia mantingut en un segon pla al seu fill

La col·laboradora de 'Sálvame' mai ha parlat de la seva vida privada als mitjans però aquest cop no ha pogut evitar que la fotografiessin amb la que persona que més estima. Patiño ha estat retratada mostrant-se molt afectuosa amb el seu fill a la ciutat francesa de Biarritz, on han fet unes petites vacances. 

Imatge Maria Patiño amb el seu fill a la portada de la revista 'emana'
Imatge de Maria Patiño amb el seu fill a la portada de la revista | Semana

 

Abans que es fessin públiques aquestes imatges, el fill de María era gairebé un desconegut, ja que ella ha parlat en molt poques ocasions sobre Julio. La periodista tampoc ha parlat massa sobre el pare del noi, i és que, Patiño sempre ha defensat que «La intimitat no té preu».

Julio Patiño i Ricardo Rodríguez mantenen una gran relació

Va ser quan Julio tenia 6 anys que Ricardo Rodríguez i Maria Patiño van començar a sortir junts, encara que la relació no es va fer pública fins al 2013. Des del començament, els dos homes de la vida de María van tenir molta complicitat entre ells. A les fotografies de la revista, se'ls pot veure compartint riures i en una actitud molt amigable. 

María Patiño amb la seva parella, l'actor Ricardo Rodríguez
María Patiño amb la seva parella, l'actor Ricardo Rodríguez | CatalunyaDiari.cat

 

Tots i els anys que fa que són parella, la periodista i l'actor no estan casats. La presentadora ha dit algun cop que no veu necessari fer aquest pas: «Mai he pensat casar-me». Sembla que a María i Ricardo no els hi fa falta confirmar el seu amor amb una cerimònia civil o eclesiàstica, ja que després de 12 anys junts, són una de les parelles mediàtiques més estables.  


Comentaris

envia el comentari