María Patiño i Lydia Lozano protagonitzen una forta discussió que acaba amb una 'víctima'

María anunciava que dimecres que ve podrem veure la mare biològica de Chabelita

Des que Jorge Javier va tornar a posar-se al capdavant de 'Sálvame Diario' feia temps que no es presenciava una discussió entre els col·laboradors, però sembla que han tornat anys enrere i els personatges de 'Sálvame' han tornat a protagonitzar una forta discussió, que ha acabat amb Lydia Lozano plorant, com és habitual. María Patiño i Lydia Lozano han tingut l'últim enfrontament de la tarda. Tot per una bomba: María anunciava que dimecres es podrà veure la mare biològica de Chabelita fent-li una entrevista en exclusiva. El que María no es pensava és que aquesta informació acabaria amb un enfrontament amb una de les seves companyes.

Lydia té una informació molt diferent a la de la seva companya, però en lloc de desmentir públicament la periodista, li ha comunicat darrere de les càmeres. Una cosa que ha enfadat molt a María, que no ha dubtat a retreure-li a Lydia el seu 'modus operandi'. Sembla que l'enfrontament s'arrossegava des d'abans de començar el programa, segons han revelat la resta de companys. Lydia i María han tingut una forta discussió per aquest tema abans d'entrar en directe. Lydia, que intentava mantenir un aspecte de normalitat, ha respost amb un plor intens i ha abandonat histèrica el programa. Una reacció que acostuma a tenir cada vegada que discuteix amb algun dels seus companys.

Al principi semblava que entre les col·laboradores no seria impossible arribar a un acord i María ha atacat l'actitud de la seva companya: «M'equivoco i no em molesta que desmenteixin les meves informacions, però tu, Lydia, no plores per això, plores per un altre motiu, perquè jo abans li he dit una cosa que li ha molestat», ha reconegut Patiño, que finalment ha demanat disculpes tot i que confessa que sabia que Lydia aprofitaria per «fer-se la víctima».


Comentaris

envia el comentari