rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Maria Patiño explota a 'Sálvame': «N'estic farta!»

La col·laboradora es cansa de las histories protagonitzades per Sofía Suescun
María Patiño justifica a Paz Padilla la seva sortida del plató | Telecinco

 

El seguici de Sofía Suescun ha aprofitat perfectament la repercussió que ofereix la guanyadora de ‘Supervivientes’. Alejandro Albalá s'ha convertit en un assidu dels platós de Telecinco i altres exparelles de Suescun també acudeixen amb certa freqüència en aquests. Així mateix, mentre continuen sense resoldre els rumors que apunten que la també guanyadora de ‘Gran Hermano’ hauria mantingut relacions sexuals amb Marco Asensio són ara el seu ex-xicot, Hugo Paz, i el seu amic, Iván González, els qui han adquirit protagonisme.

 

Tot i això, sembla que les seves històries comencen a tenir falta de credibilitat, i és que com es va fer evident a ‘Sálvame’, les ‘vaques sagrades’ del programa no donen confiança als joves. Un bon exemple d'això, de fet, el va donar María Patiño, qui no va dubtar a abandonar el plató de Telecinco.

 

Patiño: «N'estic farta»

La col·laboradora de Mediaset escoltava incrèdula com Iván relatava que Sofía Suescun l'havia rebut despullada a la seva habitació. Hugo Paz, que era aleshores la seva parella, mostrava un descontentament per la traïció del seu amic, història a la qual Patiño va decidir treure qualsevol veracitat.

 

«Tinc la sensació què heu enganyat vilment a tothom», va esclatar la presentadora de ‘Socialité’. En aquest sentit, no va dubtar criticar directament a Iván González, referint-se que «estic farta de tots i, quan dic tots, t'incloc a tu, perquè sé que tens coneixement de coses que no has volgut explicar».

 

María Patiño no va poder contenir-se més i, mentre marxava del plató, assegurava estar «farta» perquè, segons ella, «ens esteu enganyant i ensarronant».

 

‘Sálvame’ es cansa de Sofía Suescun

Els integrants de 'Sálvame' abandonant el plató | Telecinco

 

Sembla que la història a múltiples bandes que protagonitza Sofía Suescun no només ha pogut amb María Patiño. Paz Padilla, al fil de la controvertida situació, s'atrevia a llençar un repte a la resta de tertulians de ‘Sálvame’, convidant a sortir del plató a tots aquells que se sentissin enganyats per la història protagonitzada per la guanyadora de ‘Supervivientes’.

 

Va ser aleshores quan un gran nombre d'integrants del programa van acceptar la proposta de la presentadora i van optar per marxar del plató de 'Sálvame'. 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris