Primer pla de Maria Patiño

María Patiño comunica la notícia més esperada i comencen els rumors

María Patiño deixa tothom de pedra després de la seva confessió

María Patiño és una periodista del cor a qui mai no han espantat els nous reptes. I sap que a la professió que exerceix des de fa més de 25 anys cal reinventar-se. Cal estar al peu del canó per a qualsevol oportunitat que se li posi al davant i aprofitar-la de la millor manera.

A Maria Patiño l'hem vist donar el millor de si al llarg de tots aquests anys. I la seva trajectòria és tan extensa que és una de les periodistes top pel que fa al coneixement dels famosos.

Des que aterrés a 'Sálvame', la periodista gallega ha guanyat pes al programa amb el pas dels anys. I fins i tot des de fa temps presenta un programa punter els caps de setmana com a 'Socialité'.

María Patiño confirma que porta alguna cosa entre mans

Tot un repte per a ella que ho està sabent millor portar de la manera més professional en companyia de Nuria Marín. I sap que necessita fer nous reptes per no perdre l'ambició en aquest món tan complicat com és el de periodisme.

Pla general de María Patiño mirant a càmera seriosament
María Patiño s'ha obert a canal contra tot pronòstic | GTRES

Per això, María Patiño ha sorprès tots els seus seguidors les últimes hores amb un anunci. I això que, tot i que resulta una mica ambigu, denota que té alguna cosa entre mans i està molt satisfeta per tenir-ho gairebé materialitzat.

María Patiño és una dona que sol utilitzar les xarxes socials de manera freqüent. Ja sigui per donar la seva opinió sobre diferents temes del món rosa o per anunciar alguna novetat a la seva vida. Fonamentalment, acostuma a ser de tipus professional, perquè ho sàpiguen els milers de seguidors que suma a les seves xarxes.

El gran projecte de Maria Patiño que acaba d'anunciar

En aquest cas, ha fet servir Twitter per donar a conèixer que un gran projecte de la presentadora de 'Socialité' arribarà molt aviat i n'està més que orgullosa.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño anuncia a Twitter que té un gran projecte entre mans | Europa Press

Aquest diumenge 12 de febrer, la gallega ens va impactar a tots amb un tuit en què deixava clar que alguna cosa porta entre mans. I quan sigui un fet, el projecte que traurà a la llum, molts es sorprendran.

Així, María Patiño ha escrit aquest tuit que no aclareix del tot el projecte que escometrà, però posa de manifest que ella és una professional que no descansa mai. I sempre vol afrontar nous desafiaments com serà el que presenti davant dels seus seguidors en els pròxims temps.

«Queda molt poc per descobrir el meu gran projecte», deia aquest tuit de la periodista, que deixava les coses clares que alguna cosa gran havia de venir. I molts seguidors li han contestat intentant esbrinar de què era.

El que pensen els seguidors d'aquest nou projecte

Alguns pensen que traurà un llibre o unes ulleres de sol. I altres, potser de forma sarcàstica, que deixarà la televisió. I n'hi ha que pensen que, per contra, revelarà que es posarà al capdavant d'un nou programa a Telecinco.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño ha anunciat una cosa molt personal | Mediaset

La veritat és que aquest tuit amb prou feines ha aclarit res del que farà Patiño en molt poc temps. Esperem que ens doneu més pistes o comuniqueu definitivament amb la vostra gent de confiança què ha estat projectant. Perquè segur que, com tot el que fa la periodista gallega, serà tota una bomba a tenir molt en compte.

Ara per ara, la Maria continua fent de presentadora i col·laboradora de 'Sálvame' i, després d'una parada de prop d'un mes, continua a 'Socialité' els caps de setmana.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp