rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Maria Patiño reapareix a 'Socialité' després de sotmetre's a un lífting cervical

Es tracta de la primera vegada que veiem a la presentadora després del seu pas pel quiròfan
Maria Patiño reapareix a 'Socialité' després de sotmetre's a un lífting cervical | Telecinco

 

María Patiño s'ha sotmès de nou a una operació de cirurgia estètica i, com no podia ser d'altra manera, molts són els que estan a l'espera de veure els resultats. Com ja havíem avançat, la presentadora ha decidit fer-se un nou retoc a la zona del coll.

 

Després de passar pel quiròfan, Maria ha reaparegut per primera vegada davant de les càmeres en el programa que presenta, 'Socialité', ocasió que ha aprofitat per donar a conèixer tot tipus de detalls sobre la intervenció.

 

«M'he sotmès a un lífting cervical» confirmava, aclarint que la intervenció ha tingut relació amb tot un seguit de seqüeles físiques que li van quedar després de patir un trastorn d'alimentació.

«No tinc cap problema en compartir-ho i explicar-ho. Vaig tenir un trastorn d'alimentació que va tenir una sèrie de seqüeles físiques i a part, lògicament, suma l'edat», ha relatat, donant les gràcies al seu equip mèdic i comentant que està «encantada» amb el resultat i el tracte rebut.

 

Si bé la col·laboradora ha intentat passar desapercebuda dels mitjans en aquests dies per deixar-se veure per primera vegada al seu programa, aquest divendres 23 de febrer la revista 'Setmana' aconseguia unes imatges de la periodista passejant pels carrers de Madrid després de l'operació.

María Patiño després del lífting cervical | Semana

 

Com bé sabem no és la primera vegada que la periodista decideix passar pel quiròfan per sentir-se millor amb la seva imatge. A l'abril de 2017, Patiño es va sotmetre a una operació d'augment de pit perquè, tal com ella va reconèixer, volia estar «molt més exuberant».

 

Gairebé un any després d'aquesta intervenció, la presentadora i col·laboradora de 'Sálvame' ha acudit a la clínica Santa Elena, on s'ha fet aquest lífting cervical. Així ho avançaven diferents mitjans, que asseguraven que la presentadora tenia intenció de suavitzar i dissimular les arrugues que tenia al coll.

María Patiño a 'Sálvame' | GTRES

Una intervenció poc agressiva

Sembla que la intervenció ha tingut un cost que oscil·la entre els 4,000 i 6,500 euros. Cal destacar que es tracta d'una operació relativament senzilla, ja que només requereix que al pacient se li administri anestèsia local i no necessita hospitalització. De fet, en la majoria dels casos es rep l'alta entre 2 i 4 hores després de realitzar-se.

 

Així les coses, sembla que aquests 5 dies que la periodista s'ha mantingut fora de les càmeres han estat més que suficients perquè es recuperi completament de la intervenció i que aquest cap de setmana hagi pogut presumir dels resultats obtinguts.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris