La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

María Patiño desvela la relació que va mantenir amb Rafael Amargo

La col·laboradora de 'Sálvame' i el 'bailaor' es coneixen molt bé

Rafael Amargo és el famós del nostre país que avui està de màxima actualitat i, a través d'ell, María Patiño. El 'bailaor' ha estat detingut per dos delictes: un de tràfic de drogues i un altre d'organització criminal. Una detenció que s'ha produït poques hores abans que aquest dugués a terme l'estrena de l'obra 'Yerma', al Teatre La Latina de Madrid. Doncs bé, l'esmentada col·laboradora de 'Sálvame' també ha estat protagonista arran d'aquest succés. I és que ha reconegut la mala relació que va mantenir amb l'artista fa un temps.

Patiño revela el que ha passat amb Amargo

En el programa de les tardes de Telecinco s'ha explicat, pas a pas, la situació que està vivint el 'bailaor' en aquests moments. I això ha servit perquè alguns dels col·laboradors de l'espai, com Kiko Matamoros, hagin reconegut que el coneixen. És més, aquest fins i tot ha arribat a dir que li té cert afecte.

No obstant això, altres dels presents no han parlat precisament bé del granadí i, entre aquests s'ha trobat María Patiño. En concret, aquesta ha reconegut que temps enrere va tenir un greu enfrontament amb Rafael Amargo, dient: «He tingut problemes amb ell. Sé la cara que té Rafael Amargo perquè ho he viscut jo en primera persona». En aquest sentit, ha afegit: «És molt temperamental i no permet que ningú li digui les veritats a la cara».

Rafael Amargo posa somrient
Rafael Amargo, segons Patiño, té un caràcter complicat | GTRES

El problema en qüestió que els va enfrontar

Després de revelar que havia tingut un incident amb l'artista, Patiño ha volgut donar algun detall més al respecte. Així, no ha dubtat a indicar que l'enfrontament entre els dos va sorgir, sembla que, perquè ella va optar per sortir en defensa de les ballarines que treballaven amb ell.

Unes dones que no rebien el tracte merescut i que es van queixar d'això. Així, la col·laboradora ha deixat molt clar que «menyspreava als que no estaven al seu nivell. És una persona dèspota. Es considera un geni i creu que la resta de la humanitat ha d'estar sota els seus peus». D'aquesta manera, venia a deixar clar que, independentment de la seva vàlua com a artista, Maria no veu amb bons ulls al 'bailaor'.

Es revelen més situacions difícils per a Rafael Amargo

A més, de Patiño, hi ha un altre col·laborador que ha aprofundit en la situació que està vivint el detingut. En concret, no ha dubtat a manifestar que «Rafa està malalt, té addicció. L'any passat, per exemple, va intentar entrar a 'GH VIP' i no va passar el càsting». És més, ha afegit que es va internar en un centre de desintoxicació, però que el va acabar abandonant.

I això sense passar per alt que en aquestes hores han sortit a la llum els nombrosos deutes que té el 'bailaor'. Uns deutes que el van portar a haver de llogar una habitació en un pis d'una dona, a la qual va arribar suposadament a agredir. Així, ho ha explicat fa unes hores la dona en qüestió a 'El programa d'AR'. El que aquetsa ha dit és que quan Rafael Amargo va deixar de pagar l'habitació: «intento parlar amb ell a les bones, perquè marxi o perquè em pagui. Ell m'agafa del coll, se'n va a la seva habitació i comença a amenaçar-me».

Un succés que va continuar doncs, després, «va destrossar l'habitació, va deixar la casa completament destrossada. Llavors, vaig trucar als Mossos perquè Rafael abandonés el domicili». Això sí, ha reconegut que durant els primers mesos la convivència amb ell va ser perfecta, però que el 'bailaor', «poc abans de 2019, va començar a canviar». A més, ha explicat que ell li va exposar que tenia un problema d'addicció i que «l'he vist amb gent entrar a casa meva amb molt material».

Així doncs, María Patiño no és l'única persona a la qual s'ha enfrontat Rafael Amargo, que ara viu un dels moments més durs de la seva vida.