rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Patiño se sotmet a un lífting cervical

Fa gairebé un any de l'última intervenció estètica de la presentadora
Imatge d'arxiu de la col·laboradora de Telecinco, María Patiño. | GTRES

 

La col·laboradora del programa de Telecinco 'Sálvame', María Patiño, ha decidit sotmetre's a una nova operació estètica, concretament, una operació de lífting cervical, per veure's físicament millor que ara. I és que com a conseqüència de sortir gairebé cada setmana a les portades de les revistes del cor, això fa que la presentadora vulgui estar perfecta en qualsevol moment del dia per evitar que l'enganxin 'in fraganti' amb una imatge que no li agradi. 

 

Tanmateix, cal tenir en compte que a banda de les operacions estètiques, la periodista es cuida molt durant el dia, portant a terme una dieta saludable i practicant esport habitualment per mantenir-se en forma. Sí que és veritat, però, que aquesta intervenció quirúrgica li dissimularà la papada, una de les parts del cos que més desagrada a la majoria. 

Un any després de l'última operació 

Fa gairebé un any, la col·laboradora de Telecinco també va passar per quiròfan per sotmetre's a una operació d'augment de pis, ja que, segons va confirmar la mateixa Patiño, volia estar «molt més exuberant». 

 

Tot i que durant els dies anteriors i posterior a l'operació, Patiño no va poder estar al plató de 'Sálvame' a causa de la recuperació, només en tornar a la petita pantalla, la presentadora va acaparar tots els titulars, sent el més comentat de la setmana. 

 

Així doncs, i després de gairebé un any des de la seva última operació estètica, la periodista de Telecinco ha tornat a presentar-se a la clínica Santa Elena per sotmetre's a un lífting cervical amb la intenció de suavitzar i dissimular les arrugues que tenia al coll. Una operació que li suposarà un cost aproximat d'entre 4.000 i 6.500 euros.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris