María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

Està en boca de tothom: el secret explosiu que està a punt de revelar María Patiño

La col·laboradora ha deixat anar la 'bomba' a les seves xarxes

Aquesta vegada, María Patiño s'ha buscat ella soleta estar en el punt de mira. La presentadora ha donat bombo als rumors que li persegueixen des de fa unes setmanes i ha confirmat a través d'Instagram i Twitter que és cert que oculta un secret i ha afegit que el revelarà aviat.

La periodista complirà aquest agost 50 anys, esplèndida com sempre i gaudint d'una edat jove per a fer moltes coses i continuar gaudint de la vida. Això sí, algunes de les especulacions li adjudiquen un embaràs i molts opinen que, encara que ella es conservi molt bé, aquesta és una edat madura per a un embaràs de risc.

La veritat és que Patiño ja té un fill crescut, Julio Patiño, de 20 anys, i mai ha esmentat públicament que estigui disposada a buscar un segon. Per això, la premsa rosa ha debatut entre si amaga realment un embaràs o es tracta d'una operació estètica. Aquest dimecres ella mateixa ha fet créixer les especulacions amb dos missatges a les seves xarxes socials, en Twitter i en Instagram, anunciant en bombo i platet que en pocs dies farà pública una notícia que l'afecta a ella i que qualifica de secret.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

María Patiño i el seu secret: nova cirurgia estètica o embaràs

A més, en el seu perfil d'Instagram ha acompanyat aquest missatge amb una foto per a augmentar encara més les especulacions.

Aquesta bomba deixada anar per la mateixa Maria Patiño ha saltat les alarmes de tots els seus seguidors, que ara estan a l'expectativa que la presentadora de 'Socialité' expliqui quin és el secret que porta ocultant tantes setmanes. 

La revista 'Semana' va especular amb una cirurgia estètica, concretament una abdominoplàstia i va publicar una notícia explicant la seva operació. Patiño negava rotundament el 8-M aquesta informació a través de Twitter: «María Patiño deixa veure el resultat del seu últim retoc estètic. Fals, en breu la veritat».

«Fals, en breu la veritat»

És clar que el misteri que oculta la col·laboradora de televisió no és un nou programa per a Telecinco, ja que avui dia presenta 'Socialité' i col·labora en altres que ocupen grans franges horàries a la cadena: 'Sálvame Diario', ‘Sábado Deluxe' i 'Domingo Deluxe'.

Els seus seguidors han parlat i la majoria afirmen que pensen que María Patiño augmentarà  la família. Es llegeixen missatges de suport i d'especulacions entre embaràs o adopció. I, per descomptat, es qüestiona si la periodista sorprendrà amb cirurgia o amb una criatura.

Els ‘haters’ de Patiño també han volgut opinar sobre el seu tuit. S'han revolucionat i alguns han insistit que els secrets si són secrets no s’expliquen. Uns altres insisteixen que deixi d'operar-se o de posar-se bótox.

La presentadora no ha tornat a insistir en el tema, ni en les mateixes xarxes socials que han fet explotar la bomba ni tampoc en cap dels programes en els quals treballa actualment. Entre la Patiño emmascarada i la Patiño del dissabte en Telecinco, sembla que han passat anys i que entre mitges hi ha hagut successos dels quals ningú s'ha assabentat.

Ara mateix es remenen dues opcions. Li poden haver punxat una de dues: bótox o inseminació artificial. Fins i tot s'ha arribat a pensar que participarà a 'Supervivientes', ja que el programa està molt a la vora i aviat s'anunciaran els participants.

«En uns dies compartiré secret». Així retransmet la presentadora la seva vida, com si es tractés d'un programa de ‘Sálvame’. Ara busca ganxos per a aconseguir interacció amb els seus seguidors i amb els del programa. Pot ser que en uns dies expliqui 'el secret' o que es quedi en un post per a les seves xarxes.