María Patiño passa per un centre de bellesa per reafirmar el seu cos

A la col·laboradora sempre li han agradat els tractaments de bellesa perquè la fan sentir millor, segons ha admès

María Patiño, en una imagen de archivo
María Patiño, en una imagte d'arxiu | Telecinco

No és cap secret que a María Patiño sempre li ha agradat molt cuidar-se, tant per dins com per fora, i més d’un cop ha admès que cada cert temps passa per diversos tractaments de bellesa amb l’objectiu de sentir-se millor amb ella mateixa. Per això ha tornat a compartir a través de les seves xarxes socials que s’ha posat en mans de l’extronista de  ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, Marisa Sandoval, que té un centre de bellesa ‘Luxury Beauty’.

Tractament indolor i no invasiu

Patiño ha volgut millorar el seu aspecte físic anant fins aquest centre de bellesa on s’ha sotmès a un tractament corporal innovador que segueix un mètode que no és ni invasiu ni dolorós, a més tampoc té efectes secundaris ni el temut efecte rebot. D’aquesta manera s’aconsegueixen grans resultats en un període de temps molt breu, amb l’objectiu de reafirmar i remodelar el seu cos, juntament amb el propòsit de millorar la pell de taronja, eliminar la cel·lulitis i reduir el volum.

Cal recordar que María Patiño va patir problemes amb la seva alimentació que van fer que, a començaments d’aquest 2018, la periodista volgués sotmetre’s a un lífting cervical passant per les mans del seu metge de confiança, el doctor Philipe Valenza, qui la va operar perquè recuperés la pèrdua d’angle en el coll i la forma de la barbeta, fent que desaparegués la seva papada.

Fa anys que la col·laboradora comparteix el mateix consell respecte a la cirurgia estètica: «Això s’ho ha de fer qui ho desitgi de veritat, i sempre en mans de professionals». Per una altra banda, María Patiño també es va operar el pit, una cirurgia que ja feia temps que la tenia al cap, perquè volia «lluir una imatge molt més exuberant».

Imagen de María Patiño durante sus vacaciones, imagen de archivo
Imatge de María Patiño durant les seves vacances, imatge d'arxiu | Telecinco

L’enemic de més temut: el pas del temps

El temor més gran de María Patiño sempre ha sigut el pas inexorable del temps i fer-se gran, sobre tot perquè la col·laboradora té un esperit molt juvenil fins i tot als seus 47 anys. És per això que sempre ha volgut que el seu aspecte físic vagi d’acord amb com se sent ella per dins. Per tant assegura que dur una alimentació equilibrada i practicar esport, a més de ser constant, són les activitats més importants en la seva vida.

A més, la seva transformació física ha pogut ser comprovada amb el pas del temps, des de l’inici de la seva carrera professional. I és que María Patiño va començar el seu camí com a col·laboradora habitual en els programes de Telecinco, fins que va arribar la seva gran oportunitat quan li van oferir presentar ‘Sábado Deluxe’ durant el temps que Jorge Javier Vázquez estava de vacances. Des d’aquest moment, Telecinco va apostar per ella i li va donar un programa propi perquè el presentés. És per això també que la seva bona imatge és fonamental per ella.


Comentaris

envia el comentari