María Pombo a un photocall de Viajeras

María Pombo, a l'hospital després d'un gran ensurt amb el seu bebè

La 'influencer' ha donat les gràcies als seus seguidors pel suport rebut en les últimes hores

A punt de ser mare, María Pombo ha tingut un petit ensurt amb el seu nadó que no ha dubtat a compartir a les seves xarxes socials, on narra el seu dia a dia des de fa anys.

La 'influencer' està a punt de donar a llum el seu primer fill i, tot i que està molt il·lusionada amb la idea, la veritat és que està preocupada per les contraccions. La preocupació és tan gran que la nit de dijous passat va ser ingressada a l'hospital després d'experimentar diverses contraccions i pensar que ja era l'hora de donar a llum al petit Martín, malgrat portar tan sols trenta-dues setmanes d'embaràs. «Avui Martín està rebel. Hem vingut a controlar les contraccions», escrivia el seu marit, Pablo Castellano, en el seu compte d'Instagram.

Per la seva banda, i un cop haver assimilat l'ensurt, la jove va voler parlar sobre el seu ingrés hospitalari assegurant que el petit «estava mal col·locat, però fenomenal. No m'estava posant de part. Vaig estar controlada fins a les sis del matí». La jove no va dubtar en publicar un 'stories' al seu compte d'Instagram, on se la veia en una consulta mèdica amb un comptagotes i la companyia del seu marit.

Preocupada pel petit Martín

Un cop a casa, la jove empresària explicava amb més detall el que havia passat. «Vaig començar a tenir contraccions d'un minut cada quatre minuts, i tenia la panxa molt dura», narrava a través de les 'stories' d'Instagram.

Molt sincera amb els seus seguidors, María Pombo assegurava haver sentit molta por de camí a l'hospital, ja que es pensava que estava de part. «Estant de trenta-dues setmanes em van dir que me n'anés a l'hospital perquè era perillós o anormal que tingués aquest tipus de contraccions. Em van atendre i em van dir que estava fenomenal», confessava.

«Tot estava molt bé, però podia ser estrès. Em van enviar medicació per retardar el part, em van posar molt sèrum per hidratar i em van dir que portés un ritme de vida més tranquil», tancava la jove. Sense dubte, la 'influencer' va sentir autèntic pànic a l'hora de pensar que podia perdre el seu primer fill, ja que no hi ha moltes possibilitats de supervivència en cas que un nadó neixi amb tan sols trenta-dues setmanes de gestació. 

Durant la nit a l'hospital, Pablo Castellno va estar tota l'estona al seu costat, donant-li suport i intentant distreure-la mentre li reduïen les contraccions. Un suport que la jove 'influencer' ha volgut agrair-li a través del seu compte d'Instagram amb un vídeo molt tendre.

«05:35 del matí. Ell decideix que per distreure'm, i així no estar mirant constantment el monitor amb les contraccions pensant en 'suposats casos', juguem a les pel·lícules i així treure'm un somriure i relaxar-me... La meva sort... Perdó, NOSTRA sort», escrivia Pombo molt agraïda.