Imatge d'arxiu de María Teresa Campos

María Teresa Campos sap on és el rei emèrit i ho revela a 'Sálvame'

La periodista té una font pròxima a la Casa Reial

Carlota Corredera ha anunciat aquesta mateixa tarda a 'Sálvame' que María Teresa Campos sabia una dada molt important, i que quan l'expliqués, seria molt més fàcil ubicar en el mapa al rei Joan Carles.

Tot i que en un primer moment tothom apuntava al fet que el rei emèrit es trobava a la República Dominicana, avui l'expresentadora de 'Qué tiempo tan feliz' ha entrat per telèfon al programa de les tardes de Telecinco per explicar dues dades claus per resoldre el gran dubte del moment.

Segons la presentadora, una font molt propera a la família reial li ha explicat que el passat 21 de juliol,  Marcelo Rebelo de Sousa, el president de Portugal, es va reunir amb el Rei Felip VI en una recepció privada en territori espanyol. En la trobada en qüestió es podria haver tractat el tema de l'adeu del rei, i hauria estat llavors quan s'hauria parlat sobre una possible mudança del rei Joan Carles a Portugal per un temps indeterminat.

Però la presentadora no s'ha quedat aquí, sinó que ha donat més dades. Segons sembla, la casa del president de Portugal a Cascais acostuma a estar amb les persianes baixades, i des de fa alguns dies, aquestes s'han tornat a veure pujades, potser per la presència d'algú que no s'esperava. Es tractarà del rei emèrit?


Altres apunten que el rei no hauria sortit de Madrid

Per altra banda, mentre els paparazzis intenten trobar evidències per poder fer la primera fotografia del rei Joan Carles a la seva nova ubicació, Antonio Montero s'ha atrevit a fer un pas més i ha assegurat que el rei no hauria sortit de Madrid, i que de fet, es trobaria a la seva residència habitual.

El periodista Juan Luis Galiacho ha donat suport a la informació de Montero, afirmant que Joan Carles potser encara no ha decidit on anar i per això seguiria a la seva residència habitual.