María Teresa Campos, sense ànims per celebrar el seu 77è aniversari

La presentadora està enfonsada des que va patir l'ictus i no ha volgut una gran festa com en anys anteriors

Imagen de archivo de María Teresa Campos
Imatge d'arxiu de María Teresa Campos | Cedida

María Teresa Campos sempre ha celebrat el seu aniversari amb una gran festa. No obstant això, aquest any no ha volgut grans celebracions. Malgrat que està completament recuperada de l'ictus que va patir l'any passar, sembla que anímicament encara no s'ha pogut refer.

«Teresa no està amb ànims de celebrar el seu aniversari», han assegurat fonts consultades per 'Jaleos', que destacaven que va preferir gaudir del dia envoltada dels més propers. «Vol alguna cosa tranquil·la. Farà alguna cosa amb les seves filles i amb Edmundo al migdia. Menjaran junts a casa i poc més», explicaven.

D'aquesta forma, es descobrien els plans que té la presentadora televisiva per celebrar les seves 77 primaveres. La Campos ha preferit no organitzar una de les grans festes a les quals estava acostumada i passar el seu dia més especial de forma discreta, al costat de la seva família i allunyada del focus mediàtic.

María Teresa Campos, totalment enfonsada

María Teresa Campos
María Teresa Campos | CatalunyaDiari.cat

 

María Teresa Campos ja va deixar els primers indicis de preocupació sobre els seus ànims en la seva última aparició televisiva. Va ser a 'Sálvame', on Carlota Corredera es va mostrar entusiasmada de comptar amb una col·laboradora tan especial.

No obstant això, María Teresa no semblava tan contenta com la presentadora del programa. «El temps en què estava boníssima ja va passar», va arribar a dir la malaguenya. Unes paraules que van sorprendre els presents al plató, però que no van fer canviar l'opinió de la mare de Terelu Campos: «Aquest temps ja ha passat. A la vista està que estic, simplement».

Vol tornar a la televisió

María Teresa Campos, visiblement afectada i desanimada, no semblava voler escoltar les boniques paraules que li dedicava de Carlota Corredera. La presentadora insistia a dir que era una persona estimada per tot el seu públic, quelcom que no semblava importar-li a la malaguenya.

Pel que sembla, només hi hauria una notícia que podria fer que María Tersa Campos tornes a recuperarse anímicament: Tornar a tindre un programa a televisió. I és que no és cap secret que la Campos desitja tornar als platós des que va deixar de presentar 'Qué tiempo tan feliz' i té por que aquesta oportunitat ja no torni a aparèixer.


Comentaris

envia el comentari