María Teresa Campos arriba a la clínica La Luz per a una visita mèdica

Ha quedat amb Bigote Arrocet per fer una sèrie de gestions pel seu compte, sense acompanyar la seva parella

María Teresa Campos durant la seva visita a la clínica La Luz de Madrid | ¡Qué me dices!

Dimecres passat, María Teresa Campos va ser fotografiada mentre anava al metge per una visita rutinària. La presentadora no va voler dir a la premsa el motiu de la visita a la clínica La Luz de Madrid, però es veia alegre i va tenir una actitud educada amb la premsa. Malgrat això, les especulacions no han trigat a arribar. Després dels recents episodis d'ansietat que la mateixa presentadora ha explicat que havia patit, els seus seguidors temen que torni a recaure.

Tot i que no ha parlat del seu estat de salut, se sap que María Teresa no ho està passant gaire bé a causa dels alts i baixos que ha viscut recentment, tant en l'àmbit professional com en el personal. Primer Telecinco li «va tallar l'aixeta» al seu programa, i al cap d'uns dies, li va renovar el contracte. D'altra banda, quan estava passant el seu millor moment amb Bigote Arrocet, ell va anunciar que aniria a 'Supervivientes'. Potser aquesta darrera qüestió és el que la té més angoixada.

De fet, Arrocet, en lloc d'acompanyar la seva parella al metge, l'han vist el mateix dia fent encàrrecs pel seu compte. Concretament, ha comprat una sèrie de coses que, segons apunta '¡Qué me dices!', podrien ser els productes que necessitarà a Hondures, quan comenci la seva estada al concurs de 'Supervivientes'.

María Teresa Campos durant la seva visita a la clínica La Luz de Madrid | Qué me dices!
Bigote Arrocet de compres | ¡Qué me dices!

Comentaris

envia el comentari