María Teresa Campos

María Teresa Campos confirma que la seva tercera filla té problemes econòmics

María Teresa Campos, preocupada per la situació delicada i extrema d'una persona molt propera

Des de fa unes setmanes, María Teresa Campos ha hagut de veure com el nom de la seva família acaparava algun titular. La raó? Doncs, ni més ni menys que la informació que apuntava que Belén Rodríguez havia estat, presumptament, la responsable de filtrar el dinar a casa de la veterana periodista.

Sens dubte, una dada que va provocar que la família Campos prengués certes distàncies amb Belén. Però segons sembla, a mesura que transcorre el temps, es van sumant més polèmiques a la vida de l'excol·laboradora de Sálvame, que ha passat setmanes molt dures pel conflicte que ha tingut amb Kiko Hernández.

Tot i això, en lloc de sortir públicament a defensar la seva imatge, María Teresa Campos està sent testimoni que la periodista encara segueix desapareguda del focus mediàtic. Ara, gràcies al voltant de la madrilenya, s'ha descobert el motiu pel qual s'hauria allunyat de les càmeres de la nit al dia.

Això sí, allò que s'ha revelat, no ha passat desapercebut per a ningú, ja que l'amiga de María Teresa Campos es troba en una situació delicada i extrema.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
María Teresa Campos no es pot creure quina és la situació de Belén Rodríguez | Europa Press

Salten les alarmes per l'estat de Belén Rodríguez

María Teresa Campos ha sigut testimoni que Belén Rodríguez no travessa el seu millor moment. Tot va començar quan Sálvame feia pública la informació que la madrilenya havia estat explicant fins a tres persones diferents que feia alguns anys havia concedit un préstec de 100 mil euros al col·laborador.

No obstant això, per si no fos prou polèmica, es va comentar que, fins i tot, la madrilenya hauria revelat que el seu llavors amic s'hauria endarrerit a tornar-li els diners. Unes paraules que, evidentment, els van deixar en molt mal lloc.

A aquesta controvèrsia es va unir el fet que van descobrir que Rodríguez, seguint la mateixa línia que va fer amb Hernández, també les hauria traït. Així mateix ho assegurava la mateixa Terelu Campos, que ha explicat que estava «molt dolguda» per la suposada deslleialtat de la seva amiga.

Va ser a partir de llavors quan alguns col·laboradors i companys de la periodista de Sálvame, entre ells Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez, es dedicaven constantment a carregar contra la madrilenya. Per això, en aquest precís moment, la situació actual de l'amiga de Maria Teresa no és la millor de totes.

I és que, segons ha comentat el seu entorn més proper des d'Informalia, la seva situació econòmica i emocional és «molt delicada. No va pensar mai veure's així. Sola i destruïda».

La veritat és que el fet que l'amiga de María Teresa Campos hagi trencat qualsevol tipus de relació amb Telecincoi amb els que treballen a la cadena, hauria estat un cop dur per a ella.

«Està destrossada, no s'hauria imaginat mai que des de Sálvame li muntessin tot això. Eren els seus amics, amb els quals quedava els caps de setmana, amb els quals se n'ha anat de viatge. Per a les filles d'algun d'ells és la seva tieta», explicaven.

Belén Rodríguez fumant
L'amiga de María Teresa Campos, al límit per les polèmiques a la televisió | EP

Belén Rodríguez, la nova amenaça de Telecinco

Així mateix, els més propers de l'amiga de María Teresa Campos consideren que se l'està «picant» a la televisió. «Als que encara som els seus amics ens preocupa. Ella no té la fortalesa mental que pogués semblar», afegeixen.

Això sí, tal com revelen, si a Rodríguez li dona per parlar, la cadena de Fuencarral tindria totes les de perdre. «Ella sap moltíssim de tots ells. Si li dona per parlar i explicar coses dels que considerava els seus amics, inclosos els directors, se'n podrien penedir del que l'estan fent», concloïen sobre això.