María Teresa Campos, després de rebre l'alta mèdica: «No vull que em vegin com una dona malalta»

La presentadora ha abandonat l'Hospital La Luz amb les seves filles després d'una setmana ingressada

María Teresa Campos a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos a la seva sortida de l'Hospital La Luz | Cedida

María Teresa Campos ja ha rebut l'alta hospitalària després d'estar durant una setmana ingressada a l'Hospital La Luz, on ha estat intervinguda d'urgència. Com no podia ser d'altra manera, la matriarca de les Campos ha sortit del centre hospitalari acompanyada de les seves dues filles, Terelu i Carmen.

A la seva sortida, la presentadora ha agraït als periodistes que hi eren congregats haver estat pendents de la seva evolució i ha ofert les seves primeres declaracions després de l'ingrés: «No vull que em vegin com una dona malalta. He tingut molta 'potra' a la vida, molta sort i molt bona salut. He passat per moltes malalties, entre elles un càncer».

Així mateix, també va assegurar que tornarà a reprendre la seva rutina diària i que es troba perfectament. A mitjans d'aquesta setmana, la família va anunciar a través d'un comunicat que havia estat intervinguda dilluns passat a causa d'un «quadre de suboclusió intestinal secundari a un quadre adherencial per cirurgia ginecològica prèvia» i que evolucionava de manera favorable.

María Teresa Campos junto a sus hijas Carmen Borrego y Terelu a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos amb les seves filles Carmen Borrego i Terelu | Cedida

 

Fa una setmana que la presentadora, de 76 anys, va haver d'anar al centre hospitalari afectada d'un fort dolor intestinal. Va ser dissabte passat quan va començar a notar aquests símptomes i acompanyada de la seva parella, Edmundo, i el seu xofer i amic Gustavo, va marxar fins a l'hospital, on va ser intervinguda dos dies després del seu ingrés.

Les seves dues filles i Rocío Carrasco, íntima amiga de les Campos, han acompanyat a la malaguenya en tot moment. Terelu Campos va ser, al costat de la seva germana Carmen Borrego, l'encarregada de comunicar als mitjans com es trobava la seva mare després de la intervenció, revelant que havia estat un èxit.

Des de l'operació, la salut de la presentadora va començar a millorar notablement. Tant és així, que Terelu assegurava que la trobava «estupenda» i revelava que estava «aixecada, passejant i iniciant la tolerància a la dieta líquida».

Edmundo, refredat i sense poder veure a Maria Teresa 

En aquests dies, Maria Teresa ha rebut, per recomanació mèdica, comptades visites. De fet, la seva parella, Bigote Arrocet, va haver de deixar d'anar a visitar-la durant la recta final de l'ingrés, ja que es trobava afectat d'un procés gripal que li ha impedit estar al costat de la presentadora.


Comentaris

envia el comentari