IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

María Teresa Campos, disposada a reconciliar a Bertín Osborne i Paco Arévalo

La matriarca de les Campos hauria aconseguit, ja que el cantant convidi a l'humorista a un dels seus concerts a València

María Teresa Campos durante su entrevista con Bertín en 'Mi casa es la tuya'
María Teresa Campos durant la seva entrevista amb Bertín a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

Maria Teresa Campos no està disposada a deixar que dos grans amics com Bertín Osbone i Paco Arévalo s'enemistin per sempre. Per això, la presentadora malaguenya està disposada a fer de «mediadora» entre tots dos, missió que - segons avança 'Lecturas' - podrem veure com ha portat a cap al proper programa del dia 1 de novembre de 'Mi casa es la tuya', presentat pel cantant i en el qual apareixerà com convidada. I és que pel que sembla, a la matriarca de les Campos li va causar molta tristesa que Bertín i Arévalo, que han estat com a germans durant anys, haguessin decidit deixar de dirigir-se la paraula.

Una mediació que, d'altra banda, hauria causat efecte. Segons revela la publicació, Bertín ha convidat a Arévalo al concert que en la nit del dissabte, 28 d'octubre, ha celebrat a València. Tot un assoliment tenint en compte que el presentador i cantant havia decidit deixar de parlar amb ell de forma taxativa i que fins i tot havia pres la dràstica decisió de no tornar a deixar a l'humorista aparèixer pel seu programa. Un pas endavant que, d'altra banda, no ha sortit del tot com María Teresa esperava: Arévalo no podrà acudir perquè es troba de bateig a Ubrique. No obstant això, Paco hauria acceptat la invitació i hauria quedat amb Osborne en què anirà a veure'l a qualsevol altre concert.

Encara que de moment no sabem si Arévalo finalment acceptarà la invitació i formarà part del públic de Bertín, l'acostament que s'ha produït gràcies a la malaguenya ha estat molt sonat. De fet, durant la seva intervenció al programa, María Teresa va passar a ser l'entrevistadora, ja que no va dubtar a interrogar al seu entrevistador, deixant-li ben clar que un dels dos havia de donar el primer pas i arreglar les coses, que ja era hora. Després de cinc mesos sense parlar-se com a conseqüència d'una foto que l'humorista va pujar a les xarxes i que no va agradar gens al presentador, ja que en ella apareixia l'emèrit rei Juan Carlos i la Casa Reial va cridar l'atenció a Bertín, el presentador ha decidit llevar ferro a l'assumpte i intentar reprendre el contacte amb el seu gran amic.

«Hi ha coses que no es poden fer. És casa meva i un amic no fa això, és una falta de respecte a mi, a la meva dona, al rei i a tots els meus amics que apareixen a la foto», comentava molt enfadat Bertín. Després de veure la foto publicada, Bertín Osborne va trucar a l'humorista per dir-li que treiés la foto de les xarxes socials, cosa que no va fer, i que no va fer sinó enfadar encara més a l'artista. La cosa va ser a pitjor quan Arévalo va concedir una entrevista a 'Sálvame' en la qual, segons Osborne, va explicar la història com un drama i va voler semblar la víctima. D'altra banda, la veritat és que la foto va portar molta cua i va causar bastant controvèrsia: «Molt content de fer una paella al Rei Emèrit. Don Joan Carlos i Donya Elena, amb bons amics i amb l'arròs al punt», escrivia l'humorista al costat d'aquesta. La imatge va córrer com la pólvora per les xarxes socials, però el que no esperava el seu autor era rebre nombroses crítiques. «Segur que si fos per a una família pobra no ho faries» o «Qui va pagar les prostitutes després?», van ser tan sols algunes de les reaccions que van deixar altres usuaris.

Paella entre Juan Carlos, Bertín Osborne y Arévalo
Paella entre Juan Carlos, Bertín Osborne i Arévalo | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari