rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet decideixen cancel·lar la gira promocional del seu disc

Al seu primer acte publicitari tan sols hi van assistir dues persones
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos durant l'acte publicitari del seu disc |CatalunyaDiari.cat

 

María Teresa Campos i Edmundo 'Bigote' Arrocen han sorprès tothom en anunciar la cancel·lació de la gira que tenien previst realitzar per firmar discos, després de presentar el seu últim projecte. Com a conseqüència del gran fracàs de l'acte, que va tenir lloc a Madrid, la presentadora i l'humorista d'origen xilè han suprimit altres visites que tenien previst realitzar a Màlaga i Valladolid. 

 

Així ho ha comunicat El Corte Inglés, la cadena de centres comercials responsable de publicitar el treball discogràfic. Entre altres detalls, hem pogut saber que no es preveuen més sessions de promoció per a 'Una bella historia', l'aposta musical de la parella. 

 

El fracàs del disc de María Teresa i Bigote

 

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet | Telecinco

 

«Avui és el primer dia que venim a això (la firma de discos), i després tocarà anar a altres llocs, com Valladolid», va comentar amb molt optimisme Edmundo Arrocet durant l'acte celebrat a Madrid. Tot i això, tres hores després de començar, tan sols dues persones van fer acte de presència al 'stand' promocional. 

 

Davant d'aquesta situació, la presentadora de '¡Qué tiempo tan feliz!' i la seva parella han decidit no presentar-se a la resta d'esdeveniments, per evitar una altra humiliació pública. Això vol dir que l'acte de Madrid serà el primer i únic per promocionar 'Una bella historia'.

Indignació per la promoció insuficient

Des del Corte Inglés no s'expliquen la falta d'interès en l'acte de María Teresa Campus i Edmundo Arrocet. «La promoció del disc s'ha basat a informar els mitjans, xarxes socials i anuncis per megafonia», asseguren fonts de la cadena. La resposta no ha calmat els ànims de l'humorista xilè, que ha criticat que els esforços per promocionar el seu disc no han estat suficients per atreure el públic. 

 

Per la seva banda, la presentadora va decidir trucar la seva filla Carmen Borrego, diverses ocasions. Tal com es va poder apreciar a la seva cara i en les seves expressions, la matriarca de les Campos està molesta per la falta de públic, que la va abandonar. L'equip de la productora del disc, en canvi, ha indicat que Mediaset, tampoc ha complert de forma efectiva amb les seves obligacions. En definitiva, tots asseguren sentir-se «desemparats» per la falta de suport. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris