María Teresa Campos, enfadada després de veure a Bigote Arrocet amb una bossa de roba usada

L'humorista ha protagonitzat la portada de la revista 'Corazón TVE'
Imatge de la portada de Bigote Arrocet a 'Corazón tve' | Corazón tve
 

La presentadora María Teresa Campos sempre ha cuidat tot allò que forma part del seu 'look' davant l'ull públic, per això ha tingut un gran disgust en veure que el seu noi, Bigote Arrocet, es va deixar veure amb una bossa d'una botiga de roba de segona mà. Segons informa 'esdiario', la comunicadora sempre ha cuidat la seva imatge davant de les càmeres.

  

  

Ell acudeix als locals de companyia de baix cost i compra sense cap complex, segons explica el citat mitjà. A la imatge publicada per 'Corazón tve', Edmundo sortia amb una bossa del DIA i una altra de la marca 'Humana', la botiga de roba de segona mà que promou des de 1987 la protecció del medi ambient i porta a terme projectes de cooperació a diversos països.
 

L'humorista té una vena solidària

L'amic íntim de Maria Teresa sempre ha estat conscienciat sobre els problemes d'altres persones necessitades, per això es considera que el còmic té una vena solidària. Ajuda sempre que pot. Aquest mitjà explica que Arrocet portava aquella bossa per a algú que coneix i que ho està passant malament. Almenys aquesta vegada no ha deixat en evidència a la comunicadora, com ho va fer fa poc a seu pas pels Estats Units.

La seva rivalitat amb Carmen Lomana

Esperem que aquesta anècdota no li costi més mals de cap a la matriarca de les Campos, ja que ella ve molt contenta després del seu pas per Nova York i Miami, on ha rodat la segona part del programa 'Las Campos'. Tot i el bon humor, el seu pas per les ciutats americanes ha estat criticat per diverses persones, com ara Carmen Lomana.