María Teresa Campos, enfonsada després del fracàs del seu projecte musical

Sembla que, a més, les seves filles s'han distanciat d'ella

Edmundo Arrocet y María Teresa Campos en la firma de discos
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos a la presentació del disc  | Cedida

Després d'haver passat ja fa un temps per una ratxa dolenta amb els seus problemes de salut, ara María Teresa Campos ha rebut un altre dur cop a la seva vida, en aquest cas en l'àmbit més professional. El passat dilluns va viure un dels moments més terribles de la seva vida quan només dues persones van acudir a la presentació d'un disc que ella i Edmundo Arrocet han fet junts. Un projecte que, de moment, no ha funcionat gens bé.

L'èxit de María Teresa Campos desapareix

Aquest fracàs a la presentació d'un projecte que tots dos havien fet amb una gran il·lusió deixava a la televisiva matriarca del clan Campos enfonsada. Tot i que més d'un va buscar-li una explicació, els organitzadors van justificar el fracàs amb el mal temps i amb la festivitat de San Isidre a Madrid, la notícia va començar a córrer per les xarxes i tothom comentava els fets.

Si aquest projecte s'hagués fet fa uns anys, de ben segur que María Teres Campos hauria tingut un gran èxit, però ara sembla que els seus seguidors han desaparegut, la presentadora ja no compta amb la sort que tenia abans. Tot això va afectar molt a la parella que va decidir cancel·lar els altres actes de presentació que tenien a ciutats com Valladolid i Màlaga, tot i que no s'ha confirmat que sigui per la falta d'assistència de públic a la primera presentació.

Terelu no està al costat de la seva mare

A aquesta aventura fracassada cal afegir a més que María Teresa Campos no està comptant amb el suport de les seves filles tant com li agradaria. De fet, molts es pregunten ja si Carmen Borrego i Terelu Campos van assessorar la seva mare, perquè, el fet que no s'hagin adonat que aquest projecte no tindria èxit sembla difícil de creure. A més, cap de les dues va fer promoció de l'acte de presentació als programes als quals participen.

María Teresa Campos junto a sus hijas Carmen Borrego y Terelu a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos amb les seves filles Carmen Borrego i Terelu fa un temps   | Cedida

 

La cosa va més enllà i ja s'està especulant amb els motius que estan fent que Terelu, la filla més televisiva de María Teresa Campos, no estigui dient ni una paraula sobre aquest nou projecte de la seva mare i la seva actual situació. Molts ja ho interpreten com un distanciament entre les dues, i qui sap si la realitat és aquesta. L'única cosa que, de moment, està confirmada és que María Teresa Campos no passa per un bon moment.


Comentaris

envia el comentari