Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Teresa Campos, enfonsada després de saber que Terelu torna a tenir càncer

La mare de Terelu no va encaixar gens bé la notícia
María Teresa Campos amb la seva filla Terelu | GTRES

 

Fa pocs dies que Terelu Campos va anunciar que tornava a tenir càncer de mama, des de llavors són moltes les persones que han mostrat ja la seva preocupació pel seu estat de salut. Ho han fet la seva filla, el seu exmarit, la seva germana i també els seus companys de 'Sálvame'. El que no s'ha de dubtar és que una de les persones que més estaran patint amb la dura notícia és la seva mare, María Teresa Campos.

 

La periodista Pilar Eyre ha parlat de la reacció de la mare de Terelu en conèixer que la seva filla tornava a patir de càncer. Segons ella, no va poder fer més que quedar destrossada. «Per què no jo?», eren les paraules que només podia dir quan va saber que el càncer de la seva filla s'havia reproduït anys després de patir-lo per primer cop.

María Teresa Campos, preocupada per Terelu

Després de passar per uns durs moments el 2012, quan Terelu va tenir càncer per primera vegada, ara María Teresa Campos, ja amb 77 anys, ha de tornar a passar per uns moments terribles veient com la seva filla lluita contra la malaltia. «Es va posar a tremolar i encara no ha deixat de fer-ho (...) va quedar enfonsada. No deixava de plorar i de dir, per què no jo, per què no jo!», explica Pilar Eyre sobre el moment en què la mare de Terelu va saber la notícia.

 

María Teresa Campos i Terelu Campos | @lascampostv

 

«Ningú sabia com consolar-la, ni Edmundo, ni les filles, ni els néts. Que reaccionés així, és el que tant temia Terelu, més que a la seva pròpia malaltia», continua explicant la periodista en un text publicat a la revista 'Lecturas'. Segons ella, la preocupació més gran de Terelu era precisament que la seva mare es preocupés tant per ella quan conegués que tornava a tenir càncer.

Terelu s'opera aquest dimecres

La col·laboradora de 'Sálvame' se sotmet aquest dimecres a una operació per extreure el tumor que té a la seva mama esquerra, es tracta del primer pas de la dura lluita que haurà de fer Terelu contra el càncer.

 

Abans de realitzar-se aquesta intervenció, va voler passar per 'Sálvame' per dir adéu als seus companys i també a l'audiència, almenys durant un temps. «Jo necessito saber que esteu amb mi», els deia la col·laboradora.

 

Terelu, no pot evitar les llàgrimes a 'Sábado Deluxe' parlant del seu càncer | Telecinco

 

Va ser un programa ple d'emocions al qual Terelu no va deixar de rebre missatges de força de persones molt properes a ella. Un dels més especials seria el de la seva filla, però també el seu exmarit va voler dedicar-li unes paraules, així com la seva gran amiga Rocío Carrasco i també Kike Calleja.

 

Al mateix programa també va aprofitar per deixar clar que si parlava a la tele de tot el que li està passant no ha estat per interès mediàtic o econòmic: «Vull deixar clar que jo no participo d'un espectacle. Això és un alleujament, d'una companya que està travessant un mal moment», va dir.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris