María Teresa Campos mostra el seu costat més sexual en el seu programa

Com ja es va anunciar abans de començar l'actual temporada de 'Las Campos', les protagonistes han parlat de sexe

María Teresa Campos en el seu programa. | Telecinco

  

El programa de Telecinco que comparteixen Maria Teresa Campos i la seva filla Terelu, ha complert la promesa que ens va fer en començar la temporada actual. Maria Teresa ha explicat els seus secrets més íntims, inclosos els que fan referència a la seva vida sexual. Així, en l'última entrega de 'Las Campos', la presentadora va tenir una conversa molt «picant» amb Pilar Eyre, Luján Argüelles i la seva amiga Maite, en què va revelar que està totalment a favor dels «follamigos».

La presentadora opina que si algú no troba la parella ideal amb la qual mantenir una relació estable, «no es farà monja», de manera que opina que la categoria de «follamigo» és una solució ideal. Maria Teresa manté que l'amistat entre un home i una dona pot incloure perfectament relacions sexuals sense que el tipus de relació hagi de canviar.

A més, la Campos va comentar que no li agraden els vibradors, perquè per a ella l'important del sexe és comunicar-se amb l'altra persona. «Vull sentir-me dona amb un home i no amb una màquina» va ser l'afirmació amb la qual va tancar el tema de les joguines sexuals.


Comentaris

envia el comentari