María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos, muda: els 130.000 euros que confirmen la seva sospita

María Teresa, perplexa després de saber a quant puja el deute

María Teresa Campos s'ha assabentat que una persona que coneix bé començarà l'any 2023 rebent un seriós correctiu a nivell econòmic. Es tracta d'un assumpte poc agradable i ni més ni menys que al voltant dels 130.000 euros, cosa que no deixa dormir la veterana periodista malaguenya.

Estem parlant d´un tema financer que ha sortit de la llum gràcies a una coneguda revista del cor i que afecta l'home que va fer feliç al seu dia la matriarca de les Campos. Ens referim, és clar, al sempre polèmic artista Edmundo Arrocet.

La veritat és que el bo d'Edmundo està travessant dificultats a la seva vida i no és un fet que sigui casual. Especialment, aquests revessos tracten sobre problemes econòmics, i el pitjor de tot és que han sortit a la llum pública.

María Teresa Campos confirma que hi ha un deute amb Hisenda

Aquests problemes els hem conegut tan aviat com ha començat aquest nou any 2023, i els va destapar fa uns dies la revista Semana.

María Teresa Campos
María Teresa Campos ha rebut la pitjor notícia d'una persona que la va estimar molt | GTRES

El passat dimecres 28 de desembre, la coneguda publicació assegurava que el fisc reclama a l'humorista i actor xilè la gens menyspreable quantitat de 127.000 euros.

El cas és que no és la primera ocasió que l'ex de Maria Teresa Campos té problemes amb l'Agència Tributària.

Ho recordem perquè fa un any es va revelar a Sálvame a través de Gustavo González, que la productora de Secret Story va rebre una notificació ferma. Deia que Edmundo, que va participar durant unes setmanes al 'reality', tenia un deute de més de 100 000 euros amb el fisc.

Aleshores, el 2021, aquest avís venia donat procedent de l'Agència Tributària de Canàries, on llavors tenia la seva residència fiscal el conegut humorista xilè.

María Teresa Campos confirma que haurà de pagar gairebé 130.000 euros

Per si no n'hi hagués prou, cap a l'any 2014, l'actor i ex de María Teresa Campos també va ser seguit i investigat pel fisc. I és que la revista Semana va revelar al seu dia que durant aquella època li van reclamar fins a 700.000 euros.

Imatge de Bigote Arrocet
Edmundo Arrocet travessa un moment complicat de cara al començament del 2023 | EUROPA PRESS

La veritat és que Edmundo Arrocet torna a ser notícia i a causa de res positiu per a la seva vida ni per a la seva reputació. Des de fa tres anys, quan finalitzava la seva història sentimental amb María Teresa Campos, les notícies que han sortit a la palestra sobre la seva figura van deixar molt a desitjar.

Més enllà de l'àmbit financer d'Edmundo Arrocet, el 2019 es va començar a parlar sobre com va ser la seva actitud com a parella en la relació que va mantenir amb María Teresa Campos. La seva història d'amor va començar cap al 2013 i va finalitzar el 2019 de la pitjor manera.

 

L'humorista xilè ha estat notícia per raons dubtoses

A més, Edmundo va ser el trist protagonista de diverses topades dialèctiques amb les dues filles de María Teresa Campos, que sempre han defensat la seva mare.

Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos
Edmundo haurà de pagar a Hisenda si no vol veure els seus béns perillar | Catalunya diari
 

Totes dues van acusar Edmundo d'haver-se aprofitat i d'haver deixat la seva mare a l'estacada en un moment donat, quan ja no li interessava la companyia de la matriarca de les Campos.

D'altra banda, sobre el terreny més estrictament professional, s'ha sabut que actualment Edmundo està preparant un disc amb la soprano Pilar Jurado.

El que queda clar és que està totalment centrat a preparar una exposició a Màlaga, que casualment és la ciutat on va néixer la seva mediàtica exparella, María Teresa Campos.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp