rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

María Teresa Campos, operada exitosament de l'intestí, comença amb bon peu la rehabilitació

Pocs dies després de ser intervinguda ja pot ingerir una dieta líquida i caminar
María Teresa Campos millora després de la seva operació | Europa Press

 

La notícia que María Teresa Campos havia estat ingressada d'urgència a la Clínica la Luz, on l'havien operat d'una suboclusió intestinal, va preocupar a tots els seus seguidors. No obstant això, els metges han informat que la presentadora ha tingut una reacció favorable al tractament, motiu pel qual ha començat el seu procés de recuperació.

 

Els primers símptomes de millora s'evidencien en observar que ha començat a caminar pel seu propi peu, així com a iniciar una dieta líquida. «María Teresa Campos Luque evoluciona favorablement després de la intervenció quirúrgica realitzada el passat 19. Es troba aixecada, passejant i començant tolerància a la dieta líquida», informava la clínica on està sent atesa.

Animada per la família

Les filles de María Teresa Campos, Terelu i Carmen, així com la parella de la presentadora, Edmundo Arrocet, han donat suport en tot moment a l'operada. D'aquesta manera, ha sentit el caliu de la família, que s'ha preocupat per ella des del primer minut, a més de ser els encarregats d'informar els interessats sobre l'estat de María Teresa.

 

Terelu Campos no s'ha separat del costat de la seva mare | @lascampostv

 

A més, també li han fet costat les seves amigues, com Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado, qui sempre ha afirmat que la presentadora és com una segona mare per ella. De la mateixa manera, companyes de feina, com Belén Rodríguez o Chelo García Cortés també s'han apropat a veure a María Teresa, per interessar-se pel seu estat de salut.

Una situació delicada

Dilluns, 19 de febrer, es va difondre la notícia que va preocupar a tots. María Teresa Campos havia ingressat d'urgència a la clínica la Luz, a Madrid, on va ser operada per una suboclusió intestinal. La presentadora va ser atesa per un fort dolor estomacal, on li van diagnosticar la delicada situació per la qual va ser tractada.

 

Terelu va ser l’encarregada d’informar sobre la preocupant notícia, així com posteriorment d’oferir les favorables novetats. Segons va comunicar, des del primer dia va rebre un pronòstic positiu per la seva mare, qui ha començat el tractament de recuperació per poder tornar a la normalitat, després d’haver viscut un nou capítol delicat, a causa del seu estat de salut.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris