Maria Teresa Campos

Maria Teresa Campos podria tornar a TVE per a presentar 'Cine de Barrio'

La periodista tornaria així a la cadena pública després de 23 anys

Maria Teresa Campos no vol jubilar-se. Per a persones com a ella que adoren la seva professió, la paraula retirar-se no existeix. Després que el passat mes d'abril finalitzés el seu contracte amb Telecinco, sembla que la periodista malaguenya ja tindria entre mans un nou projecte davant la pantalla petita: presentar el mític programa de TVE 'Cine de Barrio'. 

El periodista col·laborador de 'Sálvame', Jesús Manuel Ruiz, va ser l'encarregat de deixar caure aquesta notícia que, tot i que no va poder confirmar, les preguntes dels companys van encaminar la resposta cap aquí.  I és que, fins ara, el programa el presentava la famosa actriu Concha Velasco, no obstant això, sembla que Velasco ja vol apartar-se de la primera línia mediàtica i ha comunicat a la cadena la seva intenció de deixar de presentar-lo. 

Concha Velasco a 'Cine de Barrio'
Concha Velasco presentava fins ara 'Cine de Barrio' | TVE

 

Una llarga trajectòria professional per a diferents cadenes de televisió

Per aquest motiu, des de TVE busquen ara un substitut o substituta per estar al capdavant d'aquest històric programa. Si finalment es confirmés el contracte de la Campos amb TVE, aquesta tornaria a la que un dia fou la seva casa 23 anys després.  Cal recordar que la periodista va decidir abandonar la televisió pública després d'un milionari contracte amb Telecinco per presentar 'Día a Día'.

Seguidament, el 2004 va canviar-se a Antena 3 on va estar al capdavant del programa del mateix format, però amb el nom 'Cada día'. Malgrat el canvi, la Campos només va estar un any amb aquest nou programa i la cadena la va reubicar amb 'Lo que te inTeresa', que només aguantaria uns mesos en emissió. Finalment, el 2007 va decidir tornar a Telecinco on va presentar 'La mirada crítica' i el seu darrer treball més reconegut; '¡Qué tiempo tan feliz!'. 

Maria Teresa Campos a Antena 3
Maria Teresa Campos també va treballar a Antena 3 | Antena 3

 

De la mateixa forma va protagonitzar junt amb les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, el reality de 'Las Campos'.  Ara, dues dècades més tard, és possible que la veterana periodista retorni als seus orígens amb un programa que li retornarà la il·lusió i confiança per la seva estimada professió.

També et poden interessar...