ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

María Teresa Campos podria rebre avui l'alta després d'una setmana ingressada

Una suboclusió intestinal ha fet que la presentadora hagi estat una setmana ingressada
María Teresa Campos | CatalunyaDiari.cat

 

Després d'una setmana ingressada per una suboclusió intestinal per la qual va haver de ser operada, María Teresa Campos podria rebre avui mateix l'alta hospitalària i tornar a casa per acabar de recuperar-se.

 

La revista '¡Hola!' ha assegurat també que la presentadora podria marxar cap a casa a les 11.00 hores després que el seu estat de salut hagi millorat considerablement en les darreres hores, especialment des de dijous.

 

Segons Terelu Campos va explicar el mateix dia a 'Sálvame', la presentadora està «dempeus, passejant i començant a tolerar la dieta líquida». «Ella està bé, jo l'he trobat molt bé», va afirmar Campos després d'uns dies de màxima preocupació per la presentadora.

María Teresa va ser ingressada per uns problemes estomacals

 

Va ser el passat dissabte, 17 de febrer, quan María Teresa Campos va visitar un hospital de Madrid per molèsties estomacals, i finalment va haver de quedar-se ingressada per ordre dels metges que la van atendre.

 

En un primer moment, Terelu Campos i Carmen Borrego van confirmar que eren només uns dolors estomacals, però uns dies després María Teresa va haver de sotmetre's a una operació d'urgència que va fer saltar les alarmes.

 

La mateixa Terelu va abandonar estrepitosament 'Sálvame' després d'una trucada de la seva germana, tot i que una estona més tard va trucar al programa per tranquil·litzar els seus companys i els espectadors, confirmant que els metges li estaven fent unes proves per determinar quin camí seguir amb el seu tractament.

Operada sense incidències i gairebé recuperada

 

Després de les proves, María Teresa Campos va haver de ser operada, sense cap tipus d'incidència, per un quadre de suboclusió intestinal secundari. Tot i això, la presentadora va començar a evolucionar favorablement durant les hores següents. 

 

Terelu Campos va ser qui va informar, el passat dijous 22 de febrer, que la seva mare ja estava millorant i que el seu intestí «ja començava a funcionar una miqueta, tot i que no sabem quan tornarà a casa».

 

Aquesta setmana que María Teresa ha estat ingressada ha rebut molt poques visites per recomanació dels seus metges, que volien mantenir la màxima tranquil·litat possible per a la presentadora. 

 

Entre les visites que sí que ha rebut es troben les de les seves filles, inseparables durant aquest procés, Rocío Carrasco i la seva parella Edmundo Arrocet, tot i que els últims dos dies no ha pogut visitar-la per un procés de grip.

 

 

Comentaris