María Teresa Campos ha conegut la veritat

María Teresa Campos revela la realitat sobre la salut i deixa les seves filles en xoc

María Teresa confessa la seva situació als mitjans de comunicació

María Teresa Campos complia, fa un parell de mesos, 81 anys. Tot feia indicar que estava en un bon moment de salut i que res no li impediria seguir amb el somni de treballar a la televisió. No obstant això, les últimes paraules de la seva filla Carmen han fet saltar totes les alarmes.

La presentadora està molt tranquil·la, sense cap projecte professional a la vista. Això sí, més d'una vegada ha admès que li encantaria tornar a la pantalla petita. Mentrestant, va haver de suportar també les contínues crisis entre les dues filles.

Per a satisfacció de María Teresa Campos, Terelu i la seva germana feien les paus després de diversos mesos d'enfrontaments públics als programes. L'afecte i l'admiració no s'havien perdut mai, però diversos malentesos els van portar a distanciar-se i a llançar-se dards enverinats.

L'emblemàtica comunicadora sempre ha presumit de tenir un bon estat de salut. Tanmateix, hi ha hagut una cosa recentment que ha preocupat molt els seus seguidors. Unes declaracions de Carmen deixaven entreveure que podria arrossegar algun contratemps important. 

María Teresa Campos caminant pel carrer

«Necessito donar més dedicació a la meva mare. Sempre ha estat molt independent, i quan es fa gran, aquesta independència que tenia desapareix», assenyalava fa uns dies. Es mostrava una mica emocionada durant el seu relat al pont de les emocions de Sálvame.

És conscient que la presentadora va fent anys i que també va perdent facultats. Borrego indicava que «la meva germana i jo ens hi hem ajudat molt. Ara ha arribat el moment en què ella es recolzi en nosaltres». Es tracta d'un missatge molt clar, que convida a pensar que en aquests moments necessita les filles més que mai. Tot i que això no implica que estigui travessant per un problema de salut.

María Teresa Campos ha volgut parlar sobre la seva situació personal. Va revelar que no hi ha res important pel que s'hagin de preocupar els seus seguidors. «Estic bé, podria estar millor, però estic passable», confessava amb cert humor. Va explicar que s'ho ha passat bé durant l'estiu, però que, a partir d'ara, encara millorarà. «Ara que venim a Madrid i hi ha Gustavo, millor», assenyalava en referència al seu xòfer i amic. El tracta com un fill i sempre l'elogia.

Es tracten d'unes vacances atípiques, ja que passarà més temps del que és habitual a la capital. Mentrestant, Terelu continua gaudint de les seves escapades estiuenques, mentre que Carmen segueix treballant a Sálvame. Després de compartir moltes coses juntes durant l'any, decideixen separar-se per gaudir d'aquests dies de descans.

A més de les seves filles, la comunicadora també compta amb el suport dels seus nets. Tots hi estan bolcats perquè tingui una vida tan relaxada com sigui possible.

María Teresa Campos veu llunyà el seu somni

María Teresa Campos veu cada cop més llunyà el seu desig de tornar a la televisió. Al llarg de l'últim any, ha fet diverses crides als directius de les cadenes perquè no se n'oblidessin. Volia tornar amb algun programa, si podia ser, d'actualitat i contingut polític.

Se sentia amb força per fer-ho, fins i tot, alguna vegada va trencar a plorar per la manca d'oportunitats. A Mediaset, donen per tancada ja la seva etapa al grup de comunicació. Creuen que necessiten cares noves que aportin aire fresc.

Tampoc no tenen la sensació que la presentadora pugui encaixar en cap dels seus formats. Són 81 anys els que té i consideren que ha arribat el moment de cedir el testimoni. No obstant això, María Teresa Campos es podria conformar a fer alguna col·laboració o concedir entrevistes. Tanmateix, ella prefereix estar a la primera línia i mantenir-se activa.

▶️ Vídeo del dia