María Teresa Campos té alguna seqüela de l'ictus que va patir

La presentadora té fortes xiulades a l'orella que li generen moltes molèsties per poder dur a terme amb normalitat el seu dia a dia

María Teresa Campos, presentadora de televisión en España.
María Teresa Campos va patir un ictus l'any 2017 | CatalunyaDiari.cat

 

María Teresa Campos està vivint moments complicats, no només pels problemes de salut de la seva filla Terelu sinó també per les molèsties que li està provocant l'ictus que va patir el maig de l'any 2017. I és que, malgrat que la presentadora vulgui fer veure que està totalment recuperada i en les mateixes condicions que abans de patir-lo, el cert és que li ha deixat seqüeles i ha de prendre precaucions.

María Teresa Campos pateix seqüeles de l'ictus

Ja ha passat prop d'any i mig des que María Teresa Campos va haver de ser ingressada d'urgència a la Fundación Jiménez Díaz en patir un ictus, però sembla que la presentadora de televisió segueix patint algunes de les conseqüències d'aquest accident cerebrovascular, tal com explica 'Jaleos'.

Terelu Campos acompañada de su madre, María Teresa Campos.
Terelu Campos acompanyant a la seva María Teresa Campos | CatalunyaDiari.cat
 

La mare de Terelu Campos i Carmen Borrego té fortes xiulades a l'orella que li generen moltes molèsties per poder dur a terme amb normalitat el seu dia a dia, tal com explica una persona propera a la presentadora al mitjà citat. Uns problemes que l'han agafat per sorpresa i totalment sola, ja que Edmundo Arrocet es troba de viatge a Amèrica per motius laborals i no està previst que torni fins d'aquí a un mes.

Belén Rodríguez s'instal·larà a casa de María Teresa

Per tal que no estigui tan sola, Terelu Campos i Carmen Borrego han intentat buscar la millor solució possible, ja que elles estan molt ocupades i no poden estar tan pendents de la seva mare. Per això li han demanat a Belén Rodríguez, una gran amiga de la família, que s'instal·li uns dies a casa de la presentadora, perquè estigui acompanyada en aquest moment tan difícil.

María Teresa Campos echa de menos a su pareja Edmundo Arrocet, quien se encuentra en América por cuestiones de trabajo.
María Teresa Campos troba a faltar a la seva parella Edmundo Arrocet, qui es troba a Amèrica per qüestions de treball. | CatalunyaDiari.cat

  

 

«Ella troba molt a faltar a Bigote, has de tenir en compte que passen el dia junts i va a tots els llocs agafats del braç. És absurd negar-ho, però María Teresa ho està passant fatal amb aquesta distància. Últimament les pors li aguaiten més del compte i Bigote li dona tranquil·litat des del telèfon. Es passen el dia connectats», ha assegurat una amiga de la presentadora.

María Teresa Campos durante su entrevista con Bertín en 'Mi casa es la tuya', donde mostró su mansión.
María Teresa Campos durant la seva entrevista amb Bertín a 'Mi casa es la tuya', on va mostrar la seva mansió | Telecinco

  

 

María Teresa Campos té el cap ple de preocupacions

A aquestes seqüeles de l'ictus que va patir l'any passat, se li ha de sumar la preocupació que María Teresa té per l'estat de salut de la seva filla Terelu, que fa unes setmanes va passar per quiròfan per practicar-se una doble mastectomia amb la qual intentar posar punt final als seus problemes amb el càncer de mama.

A més a més, també està preocupada per la venda de la seva casa que sembla estar a punt de tancar-se, donant així per acabada la seva relació amb la «casa maldita», en la que assegura que va posar molts diners i només li ha portat mal de caps. I per últim, també està trista perquè Telecinco no confia a donar-li un programa que la torni a col·locar al davant de la petita pantalla.


Comentaris

envia el comentari