María Teresa Campos s'imposa judicialment a Hisenda

L'Agència Tributària li demanava 800.000 euros

María Teresa Campos guanya el primer judici contra Hisenda | Gtres

María Teresa Campos ha aconseguit superar els seus problemes amb l'Agència Tributària. En concret, Hisenda li demanava pagar uns 800.000 euros, per diverses irregularitats que, suposadament, havia comès. Tot i així, el jutge li ha donat la raó i ha determinat que els seus comptes amb Hisenda són perfectes. Les mateixes filles de María Teresa, Carmen Borrego i Terelu, han confirmat que la seva mare ha sortit victoriosa del repte judicial. «La meva mare ha guanyat un dels recursos a Hisenda, el més important, el de la quantitat més gran, i el que més la preocupava. Encara queda un altre recurs que està en procés, però ella està feliç per aquest triomf».

María Teresa Campos suma així una primera victòria, i és que des que va saltar la notícia dels seus problemes amb l'Agència Tributària, la presentadora ha viscut angoixada, sobretot per la gran repercussió mediàtica de la investigació. El problema va sorgir el 2015, després de la publicació d'un article a la revista 'Cuche', on asseguraven que l'expedient de María Teresa es trobava a la Unitat de Coordinació de Delictes. 

En aquell moment, Hisenda es va fixar en la fusió que s'havia produït entre les dues societats que la presentadora posseïa, Producciones Lucam S.L. i Teleco S.L. La mateixa María Teresa va anunciar, llavors, en un comunicat, que «l'únic contenciós» que tenia amb l'Agència Tributària era sobre una comprovació que va concloure l'any 2012. Amb aquesta nova victòria, sembla que la coneguda presentadora suma una nova bona notícia, recuperada  del seu ictus i perdudament enamorada de Bigote Arrocet.

  


Comentaris

envia el comentari